Gitárvásárlás ezzel az igénnyel kb. mennyibe fog kerülni?
Naszóval, kezdő gitáros vagyok, most egy akusztikus R-390-t "nyűzök". fél év- egy év múlvára szeretnék egy elektromos hangszert, de ehhez ugye kell erősítő, hangológép (mert pillanatnyilag internetes hangológéppel hangolok) kábelek (nem tudom, hogy azt adnak-e hozzá) megy esetleg egy csomag pengető, azért legyen több belőle.
Új gitárt keresnék, de jó a használt is, ha rendes állapotban van. Hangszer, erősítő, (kábelek), hangológép, pengető csomagban kb. mennyibe kerülnek? És hol érdemes szerintetek Bp-en venni? állítólag 80.000-ért már van egy jó gitár erősítővel.
Rosszul tetted fel a kérdést.
Lehet venni 40-ért is meg 400 ért is.
A kérdés mennyit tudsz/akarsz rászánni.
Illetve még az a kérdés, miféle stílushoz és van-e valami, ami fontos neked benne?
Szettet általában nem érdemes venni, mert általában mindenből a leggyengébbet rakják bele, jobb, ha te válogatod össze.
Érdemes a használtak közt nézelődni, többnyire ugyanazért az árért jobbat kapsz.
a szetet úgy értettem, hogy én válogatom össze, csak kelleni fog minden
thrash metalban gondolkodom igazából
60-80e forintból kb. ki lehet jönni valamennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!