Gitárosok! Mi a véleményetek erről a 2 gitárról?
Szerintetek túlzás lenne vmelyik a 2 közül? Nem kéne ilyen komoly gitárral kezdeni? Olyan elektromos gitárt szeretnék, amihez ha "felnövök" gitározásban még mindig jó legyen, fasza, nem egy 20-30 ezres gyakorlós gitárt szeretnék venni.
Szívesen fogadok más tippeket, 65e körüli árkategóriában!
SZerintem ezek pont jók. Túlzás egy origi Fender vagy Gibson lenne több százezres kategóriában.
Én is kihagytam teljesen kezdő létemre a 30k-s kategóriát, bár volt Squier HSS-em de szerintem elég lagymatag, lágy gitár, de nem rossz, ettől függetlenül átváltottam Dean ZX-re, azt hiszem a különbség magától értetendő...
Ezek a gitárok pont azok, amelyek ha kilépsz kezdő korból, haladónak is tökéletes lesz az biztos!
Jackson és Ibanez is nagyon jó márka, hagyd a francba a 30k-s kategóriát ! :)
Ezek közül? Egyik sem.
Miért?
Mert: először is ilyen árkategóriában nem szabad tremolos gitárt venni, csakis fixhúrlábasat!
másodszor hiába a nagy márka, hogy Ibanez meg Jackson, ezek a gitárok a legolcsóbb modellek közé tartoznak. De ha neked megéri, hogy veszel 70k-ért tüzifát, akkor csak tessék.
Ha rám hallgatsz Cort-ot veszel! Hihetetlenül jó gitárokat gyárt, 60k-s gitárjai lealáznak egy 140k-s Ibanezt! Tapasztalatból mondom, én nagyot csalódtam az ilyen alsókategóriás ibanezekben, pedig sokkal drágább volt mint a mostani Cort gitárom.
Pl ez rohadtul jó, azért is használom évek óta! : [link]
igazából régebben a 20-30 ezres gitárok nem is voltak opció, elektromos gitárban a kezdő-haladó szint -50-60tól fölfelé, de inkább 80
viszont ennyi pénzért vehetsz nagyon jó használt gitárt, ami jó lesz talán akkor is amikor ezeket kinőnéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!