Gitárosok! Mi a véleményetek erről a két gitárról?
Figyelt kérdés
1. Cort Action WS első basszusom lenne
2. Ibanez GRGR121X elektromos gitár
vagy miket ajánlanátok ezek helyett? eddig csak klasszikus gitárom volt! ezek lennének az elsők! ha más gitárt mondtok, hasonló árfekvésben tegyétek!! előre is köszi.
2013. jan. 1. 19:57
1/5 anonim válasza:
Az egyik basszusgitár, a másik meg szólógitár. Teljesen más a kettő. Egyébként az Ibanezt ajánlani tudom, remek márka.
2/5 anonim válasza:
Attól függ,, hogy mire kéne. Az Ibanez inkább a metálosabb dalokra jó.
3/5 anonim válasza:
A Cort Action WS-t nagyon tudom ajánlani. A hangszerdiszkont.hu-n lehet kapni 60 ezerért EMG aktív elektronikával. Nagyon szépen szól, kényelmes. csak ajánlani tudom. Nyilván a cort az basszusgitár, köze nincs az ibanezhez, csak annyi hogy húrok vannak azon is. Az Ibanezt nem ajánlom, a 3 állású pickup miatt. nem lehet vele annyi hangzást kihozni. szerintem a minimum az 5 állású pickup kapcsoló. Tudom még ajánlani ebben az árban a Squier-eket vagy Epiphone-okat. Az Epiphonokat különösen.
4/5 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett a Cortot basszerozásra az Ibanezt pedig szóló gitározásra használtam volna, nem értem, hogy lehetett így félreérteni. Egyébként metálosabb is, ill. rock zenére lenne használva.
Kieg: kezdő vagyok még.
2013. jan. 1. 23:43
5/5 anonim válasza:
Ha metálra kell, akkor szerintem nézz szét a Cort X széria között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!