GITÁROSOK! Mi a véleményetek a Gibson Les Paul Standard 2008 Desert Burst gitárról? Megéri kicsit mélyebben a pénztárcába nyúlni, mondjuk egy Epiphone/Burny/Ibanez LP/ESP stb LP gityókkal szemben?
OK, köszi! Kipróbálom őket még egy párszor!
Neked is az LP fazon jön be a legjobban? Miért pont az? Milyen zenét játszol?
Nem mondod!!! Én évekig küzdöttem magammal, hogy most melyiken játszak, klasszikuson, vagy szólón!! Sajnos se időm, se energiám nincs arra, hogy mindkettőn úgy nyomjam, hogy ne szégyelljem magam miatta. Próbálkoztam klasszikus zenével, brazil cuccokkal (bossa nova, samba, stb) meg flamenkóval is, de nem voltam megelégedve magammal, mindig nagyon görcsöltem. A pengetővel, villanygityón lazábban, könnyebben jönnek a dolgok, de ehhez évek kellettek, hogy erre rájöjjek. Mondjuk sokan mondják is, hogy könnyebb is a műfaj és én egyetértek velük.. :-)
Én is rock meg blues vonalon mozgok, Gary Moore, Guns n' Roses, Dream Theatre és a "NAGY" gityósok a kedvencek, mint Andy Timmons, Paul Gilbert, Zakk Wylde, vagy Steve Vai, és lehetne sorolni...
Akkor te akadémián/fősulin tolod? Hogy van időd megoldani mindkét hangszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!