Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Mi a véleményetek...

Gitárosok! Mi a véleményetek erről a gitárról?

Figyelt kérdés

Nos,akusztikus gitáron játszom,már kb. 1 éve,egész jól megy,és ideje lenne beruházni egy elektromos gitárra is.Azonban kb. semmit sem tudok az elektromos gityókról,csak a részeit ismerem.Szóval a tárgyra térve az Epiphone Les Paul 100 VS-t néztem ki magamnak(ezt a darabot: [link] tetszik,de nem tudom,hogy azokra a stílusokra,amit szeretek jó lenne-e.Tehát a stílusok,amiket játszanék:

legfőképpen grunge

alter rock

punk

hard rock

heavy metal.

Szóval jó lenne-e?

És még lenne egy-két kérdésem:

Erősítőt milyet vegyek hozzá?Én [link] -ezt néztem ki,írjátok le pls,hogy jó-e.Plusz azt írja az egyik hozzászóló,hogy van rajta torzító.Tehát külön torzítópedált már nem is kell vennem hozzá?Köszi a válaszokat előre is.

2012. aug. 7. 16:07
 1/3 A kérdező kommentje:
Jaj és még annyi,hogy van-e valami hangzásbeli különbség a 3+3-as és a 6+0-ás fejek között?
2012. aug. 7. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de hasonló áron kapsz jobbat is, pl Vintage. Az erősítőt viszont kerüld, mármint a Cortot. Nagyon rossz erősítőket gyártanak. Ajánlom helyette a Rolandot ezen az áron, manapság már minden erősítőben van torzító. Bár én a helyedben nem is vennék erősítőt (kivéve ha különösebb okod van rá). Fejhallgatóval érdemesebb gyakorolni, ahhoz pedig elég egy modellezős multi-effekt, mert azért egy erősítő önmagában még elég limitáló tud lenni, nem biztos hogy az az egy, vagy négy féle torzítás sokat fog érni, az is lehet hogy kevés lesz, illetve zavaró hogy például nem tudsz csatornát váltani, mert nincs lábkapcsoló (van, amihez lehet kapni, de nagyon drága, nem éri meg).
2012. aug. 7. 16:28
 3/3 anonim ***** válasza:

A gitárt nem ismerem, de talán ennyiért már találnál jobb vételt is, pl. Squier. De ha mindenképp a LP forma tetszik, válaszd ezt!

Az erősítőt semmiképp! Vegyél a pénzből egy fasza Roland modellezős kombót használtan, pl. Micro Cube.

2012. aug. 8. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!