Gitárosok! Mi a véleményetek erről a gitárról?
Nos,akusztikus gitáron játszom,már kb. 1 éve,egész jól megy,és ideje lenne beruházni egy elektromos gitárra is.Azonban kb. semmit sem tudok az elektromos gityókról,csak a részeit ismerem.Szóval a tárgyra térve az Epiphone Les Paul 100 VS-t néztem ki magamnak(ezt a darabot: [link] tetszik,de nem tudom,hogy azokra a stílusokra,amit szeretek jó lenne-e.Tehát a stílusok,amiket játszanék:
legfőképpen grunge
alter rock
punk
hard rock
heavy metal.
Szóval jó lenne-e?
És még lenne egy-két kérdésem:
Erősítőt milyet vegyek hozzá?Én [link] -ezt néztem ki,írjátok le pls,hogy jó-e.Plusz azt írja az egyik hozzászóló,hogy van rajta torzító.Tehát külön torzítópedált már nem is kell vennem hozzá?Köszi a válaszokat előre is.
A gitárt nem ismerem, de talán ennyiért már találnál jobb vételt is, pl. Squier. De ha mindenképp a LP forma tetszik, válaszd ezt!
Az erősítőt semmiképp! Vegyél a pénzből egy fasza Roland modellezős kombót használtan, pl. Micro Cube.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!