Miért ciki az, hogy én nem szeretem a metál zenéket?
Nálunk egy csomóan metált hallgatnak én meg eléggé nem bírom ezt a stílust sőt...... hát ennél még a rock is sokkal hallgathatóbb. Még is azt mondják, hogy "aki nem metált hallgat az nem zenét hallgat" hát ezt kikérem magamnak....
De ellőbb hallgatnék tuctuc zenéket mint metált (de ezt csak én mondom)
mindenkinek megvan a maga stílusa. én például oda vagyok a pörgős death és black metálért, thrash metálért szintén. heavyt is csípem, de az nem annyira pörgős.
és én utálom az ilyen tuctuc zenéket, meg az ilyen újonnan nagy divat dubstep szart.
itt most tuti háború lesz, hogy mit merészeltem mondani eme szent "zenékre", de előre mondom hogy LESZAROM.
egyik kedvenc számom ha érdekel.
Azert mert tenyleg ciki,mai vilagban.
Es kimondottan vannak dallamos metal bandak,nem csak a zuzda megy
A metal alapjába véve alműfaj. :) És egyáltalán nem gáz. Velem pont fordítva van, körülöttem mindenki slágereket hallgat, én meg metal-párti vagyok, és engem szólnak le. Ezvan. :D
http://www.youtube.com/watch?v=kIBdpFJyFkc Azért vannak gyönyörű metal számok is. :)
amúgy a dubstep és a tuctuc nem ugyanaz ?
És a house és a techno az milyen ? Az is gépzene ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!