Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő basszusgitáros mivel...

Kezdő basszusgitáros mivel kezdjen?

Figyelt kérdés

Karácsonyra kaptam egy basszusgitárt, és szeretnék megtanulni játszani rajta. egyenlőre csak itthon, hobbiból, jöhet punk-rock, metal stb.

mivel kezdjen, ami egyszerű? (Guitar Pro-t használok!)

2012. dec. 26. 22:07
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Atomnindzsa! Csak rávilágítottam, hogy oké, hogy kezdetben elbízza magát, de inkább most szembesüljön vele, hogy bőven van még hova fejlődni, és guitar pro alapján elég nehéz lesz, főleg, hogy a technikásabb számokat nem tudják szinte soha normálisan leírni, ezért lenne jobb a hallására hagyatkoznia. Csak ha a "mindenkinek megímogatom a buksiját és értelmesen elmondom" módszert alkalmazom, akkor senkit nem fog érdekelni, amit mondok. :)
2013. jan. 15. 10:49
 32/34 Atomnindzsa ***** válasza:

Nyilván, azzal nem is vitatkoztam, hogy a Guitar Proból tanulással nem ő lesz a legnagyobb zenész, de

1: azért meg lehet próbálni értelmesen leírni, úgy, hogy ne az süssön belőle, hogy lenézel másokat

2: nem is biztos, hogy a srác (most már tudom, hogy az :D) világklasszis szeretne lenni

3: most látom csak, hogy azt írta, hogy "egyenlőre (sic) csak itthon, hobbiból" - szóval lehet később komolyabban is foglalkozna vele, de egyelőre csak otthon. akkor meg már célszerűbb azzal kezdeni, amit szeret, meg egy kis sikerélményt ad neki, főleg, hogy így valszeg. nem fogja két hét után lerakni

4: ha azzal kezdte, hogy Green Dayt játszik, akkor simán lehet, hogy ő ezt szereti, és később sem szeretne másmilyet

Amúgy Kérdező! Hogy megy? Tolod még? :D

2013. jan. 15. 21:36
 33/34 A kérdező kommentje:

azért értelmes válaszok is jöttek, köszönöm!:)

megyeget, főleg a GreenDay!:))

2013. jan. 21. 16:12
 34/34 gabor8991 ***** válasza:
tessék innen mindent meg tudsz tanulni amit a bassgitárról tudni kell [link]
2013. febr. 15. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!