Kezdő basszusgitáros mivel kezdjen?
Karácsonyra kaptam egy basszusgitárt, és szeretnék megtanulni játszani rajta. egyenlőre csak itthon, hobbiból, jöhet punk-rock, metal stb.
mivel kezdjen, ami egyszerű? (Guitar Pro-t használok!)
Nyilván, azzal nem is vitatkoztam, hogy a Guitar Proból tanulással nem ő lesz a legnagyobb zenész, de
1: azért meg lehet próbálni értelmesen leírni, úgy, hogy ne az süssön belőle, hogy lenézel másokat
2: nem is biztos, hogy a srác (most már tudom, hogy az :D) világklasszis szeretne lenni
3: most látom csak, hogy azt írta, hogy "egyenlőre (sic) csak itthon, hobbiból" - szóval lehet később komolyabban is foglalkozna vele, de egyelőre csak otthon. akkor meg már célszerűbb azzal kezdeni, amit szeret, meg egy kis sikerélményt ad neki, főleg, hogy így valszeg. nem fogja két hét után lerakni
4: ha azzal kezdte, hogy Green Dayt játszik, akkor simán lehet, hogy ő ezt szereti, és később sem szeretne másmilyet
Amúgy Kérdező! Hogy megy? Tolod még? :D
azért értelmes válaszok is jöttek, köszönöm!:)
megyeget, főleg a GreenDay!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!