Fiúk! Mi az első gondolatod, mikor megtudod h egy lány ilyeneket hallgat?
Linkin park, Porcelain and the tramps, The GazettE, The Grenma, Bring me to horizon, Marilyn Manson, BrokeNCYDE, AFI. Pl ilyesmit mint ez a szám: http://www.youtube.com/watch?v=-Mt2NerHZ6s
És nem divatból,hanem mert szereti. Mit gondolsz arról a lányról?
Én is ilyeneket hallgatok de a barátomnak semmi baja nincs vele.
Meg amúgy is ettől nem leszel rosszabb ember..Sőt!Jó , hogy nem ilyen tinibálványokat szertsz pl:Hannah Montana -.-'
Első válaszolónak:
Heh. Nem gondoltam, hogy rajtam kívül létezik még valaki, aki látja, hogy az AFI mennyire igényes és profi zenét csinál.
A többi mondjuk tényleg elég jellemtelen és unalmas cucc.
Másodiknak:
Ja, csak olyanokat, mint az oliszájksz. D:
Mert nincsen benne semmi egyediség. Mindegyik említett banda olyan zenét játszik, amit ezer más együttes elsütött már, és legtöbben ráadásul jobb kivitelezésben is. Szóval az ötletesség az abszolút nulla, és legtöbbjék zenei tudást illetően sem áll túlságosan a magaslaton.
Mondjuk Oli Sykes tud énekelni, gyakran melegítek be az első albumuk számaival, de a második albumon semmi fejlődést nem mutatott, sőt. És ha valaki visszafelé fejlődik, az szerintem gáz.
LP, The GazettE, Manson, Maximum the hormone....*.*
Szerintem aranyos csaj lehetsz :)
A Girugamesh-t ismered?^^
teljesen jók énis ezeket szertem.
a gezette-ra meg ne mondjátok hogy semmilyen vagy sablonos mert sok olyan dolgot hoztak be amit mára koppintottak más bandák;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!