Az Inside nevű horror lett betiltva Magyarországon? és a Pánik szobában a beköltözés első estéjén a pizzaevés közbe a lány pólóján ki van?
Figyelt kérdés
én Sid Vicious-nak nézem :)2010. nov. 12. 17:23
1/10 anonim válasza:
Nem.A Mártírok,az Inside el sem jutott a betiltásig.Mondjuk legalább dvd-én kiadták az elsőt.
2/10 A kérdező kommentje:
akkor a Mártírokat tiltották be? és miről szól?
2010. nov. 12. 17:39
4/10 anonim válasza:
Én láttam, szerintem nincs betiltva.
5/10 anonim válasza:
Úgy van betiltva,hogy bereklámozták,ki volt tűzve a mozipremier,aztán megnézte a cenzúra bizottság és nem engedték a moziba.
Dvd-én nem hiszem,hogy bármit is betiltanának,bár talán a Serbian film lehet,hogy esélyes lesz,nem véletlenül.
6/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek
2010. nov. 12. 18:00
7/10 anonim válasza:
A Serbian beteg. Nem szabad moziba kerülnie. Meg sehova.
8/10 anonim válasza:
Azért van egy határ amit a filmiparnak sem szabadna átlépnie..
9/10 purga válasza:
Az Inside (Betolakodó) nem lett betiltva, kiadták DVD-n is, igaz, szinkron nélkül.
A Mártírok pedig nem rég jelent meg DVD-n, magyar szinkronnal.
Egyébként mind2 csak 990 HUF/db, jó vásár.
10/10 anonim válasza:
ami be lett tiltva (tényleg), az a Broken
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!