Simpleplan159 kérdése:
Rockerlányok, kihaltatok?
Figyelt kérdés
Sehol nincsenek már olyan lányok akik rock zenét hallgatnak?? Én nem csak olyan lányokra gondolok akik teljesen úgy is öltözködnek, én is csak egy kicsit öltözködöm úgy( zenekaros póló, fekete farmer, néhány karkötő)... Vannak olyanok akik néhány számra mondják hogy jó, de olyan igazi kedves, aranyos rocker csaj, akivel el tudnék hallgatni egy jó Guns'N'Rosest, olyan már nincsen...
14/F
2012. dec. 13. 20:51
31/31 anonim válasza:
Itt is egy élő példány :) De egyáltalán nem öltözködöm úgy, zenekaros pólóm sincs, szóval ha az utcán látnál nem is gondolnád hogy mi dübörög a fülesben :).
És a pasimmal sem ugyanazt hallgatjuk, ő ilyen északi metál bandákat én meg rockot főleg, de azért van egy csomó más közös témánk. Szóval ismerkedj nyugodtan mindenféle lányokkal, sose tudhatod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!