Simpleplan159 kérdése:
Rockerlányok, kihaltatok?
Figyelt kérdés
Sehol nincsenek már olyan lányok akik rock zenét hallgatnak?? Én nem csak olyan lányokra gondolok akik teljesen úgy is öltözködnek, én is csak egy kicsit öltözködöm úgy( zenekaros póló, fekete farmer, néhány karkötő)... Vannak olyanok akik néhány számra mondják hogy jó, de olyan igazi kedves, aranyos rocker csaj, akivel el tudnék hallgatni egy jó Guns'N'Rosest, olyan már nincsen...
14/F
2012. dec. 13. 20:51
11/31 A kérdező kommentje:
Te milyen zenét hallgatsz???
2012. dec. 13. 21:23
12/31 anonim válasza:
Én pont ismerek néhányat... hajjajj és még hogy néz ki *_* az egyik... Fa szállító ahogy szokták mondani xDD.
13/31 A kérdező kommentje:
fa szállító:)) Jézusom!!:)))
2012. dec. 13. 22:06
15/31 anonim válasza:
én Greenday fan vagyok :3 de szeretem a simple plant meg a sum41, a blin182, the offspring, nickelback stb. :)
13/L
17/31 anonim válasza:
Esetleg nem kéne ennyire felszínesnek lenned. Ha lenne egy szerető barátnőd, még ha nagyon nem szeretné, akkor is hallgatna veled "egy jó kis Guns 'N'Rosest". Zenei rasszizmus amit leművelsz.
18/31 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő: én nem csak rock zenét hallgatok, rengeteg más stílust is szeretek( kivéve a tömeggyártású pop zene, rap meg az elektronikus zene). Én nem akarom, ha majd lesz barátnőm csak rockzenét hallgasson... Ezt a kérdést azért írtam ki mert nem nagyon találkozok rocker lánnyal...
2012. dec. 14. 19:38
19/31 anonim válasza:
Ha valamennyire punk is vagyok úgy is jó? :)
20/31 A kérdező kommentje:
Persze:)))
2012. dec. 14. 21:15
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!