Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerlányok, kihaltatok?

Simpleplan159 kérdése:

Rockerlányok, kihaltatok?

Figyelt kérdés

Sehol nincsenek már olyan lányok akik rock zenét hallgatnak?? Én nem csak olyan lányokra gondolok akik teljesen úgy is öltözködnek, én is csak egy kicsit öltözködöm úgy( zenekaros póló, fekete farmer, néhány karkötő)... Vannak olyanok akik néhány számra mondják hogy jó, de olyan igazi kedves, aranyos rocker csaj, akivel el tudnék hallgatni egy jó Guns'N'Rosest, olyan már nincsen...

14/F

2012. dec. 13. 20:51
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

SOADos pulcsiban ülök a gép előtt. Nem asszem nem haltam ki.

13/L

2012. dec. 13. 20:55
 2/31 anonim válasza:
100%
jelen!
2012. dec. 13. 20:55
 3/31 A kérdező kommentje:

első kommentelő: a SOAD az nagyon jó!!!!

és jó hogy vagytok, csak sajnos a környezetemben nincsenek(falu, város, iskola...)

2012. dec. 13. 20:59
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mondod 2 albumot töltöttem le a héten :3

Én is így vagyok rocker fiúkkal, de mindjárt gimi, szóval reménykedem ;D

2012. dec. 13. 21:01
 5/31 A kérdező kommentje:

Nekem is...már csak fél év, és én is gimibe megyek!

Ott remélem találok néhány srácot, akivel alapíthatok egy bandát( amúgy gitáros, zongorista és dalszövegíró vagyok...)

2012. dec. 13. 21:04
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Wow, az nem rossz :D A gimibe lényegesen több olyan ember jár. Milyen zenét akarsz játszani? rock/punk/metal/nu-metal?
2012. dec. 13. 21:05
 7/31 A kérdező kommentje:
legközelebb áll hozzám a hard rock, alternative rock és alternative metal... de még a grunge, punk rock és a metált is imádom!!
2012. dec. 13. 21:10
 8/31 anonim ***** válasza:
100%
Hjajj, végre nem Nicki Minaj és társai..
2012. dec. 13. 21:11
 9/31 A kérdező kommentje:

:DDD ÚRISTEN!! már csak az kellene...

Iskolámba is megy a Skrillrex meg Gangnam Style mánia...

Nem tudom hova romlik még a világ...

Iskolába elmegyek Guns' N' Roses pólóban, és a haveromon meg két gyereken kívül egyik se tudja kik azok... WHAT IS???:D

2012. dec. 13. 21:17
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Na ne is mondd. Tudod mit bírok a legjobban? :D

Kilépek az utcára a systemes pulcsimban, igen nagy, (de most komolyan nem éri meg?!) és úgy néznek rám, mint aki minimum embert ölt..Komolyan, ha nem szeretem a sexy bitch és egyéb dalszövegű dalokat, nem is vagyok ember? :D

2012. dec. 13. 21:19
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!