Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerlányok, kihaltatok?

Simpleplan159 kérdése:

Rockerlányok, kihaltatok?

Figyelt kérdés

Sehol nincsenek már olyan lányok akik rock zenét hallgatnak?? Én nem csak olyan lányokra gondolok akik teljesen úgy is öltözködnek, én is csak egy kicsit öltözködöm úgy( zenekaros póló, fekete farmer, néhány karkötő)... Vannak olyanok akik néhány számra mondják hogy jó, de olyan igazi kedves, aranyos rocker csaj, akivel el tudnék hallgatni egy jó Guns'N'Rosest, olyan már nincsen...

14/F

2012. dec. 13. 20:51
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
van itt közületek 18 év körüli rocker csaj is?
2012. dec. 14. 21:21
 22/31 anonim ***** válasza:
90%
Jól van, értem én. Csak az a gáz, hogy amit itt felsoroltak, az mind pop...
2012. dec. 14. 22:31
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Van, Jack Spicer.

Habár metál hallgatok, de nem nevezem magamat rockernek. Nem szeretem a skatulyákat, én én vagyok.

2012. dec. 15. 14:33
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Jelentem ,itt vagyok!

És pont eltaláltad a kedvencemet.Sokminden mást is meghallgatok és szeretek ,egészen a tras metal-ig ,de a Guns a kedvenc.Én sem öltözködök annyira úgy ,hogy látszódjon ez a stílus.Fekete nadrág, színes felsők (mármint nem a neon közlekedési bója színek) meg egy két zenekaros felső, karkötők.De abból sem az a rengeteg ,és nem ezek a divatkarkötők.Néha előkerítem a fejkendőmet meg a hálós kesztyűmet de nem olyan gyakori.Meg a GN'R logós telefontartó. Én sem igazán találok ebben a témában beszélgető partnert mert mindenhonnan csak annyit hallok ,hogy "One Direction ,Gangnam Style ,Skrillex ,Nicki Minaj"...Ismerőseim közül se lány ,se fiú nincs aki hallgatna valami olyat amit én...

14/L

2012. dec. 15. 15:17
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg betegre aggódom magam, mert eltűnt a Slipknot-os pólóm.... AZ volt a szemem fénye. Úgyhogy, mivel az nincs meg, Guns N' Roses-os pólóba nyomulok, és nem haltam ki.
2012. dec. 15. 18:21
 26/31 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Sajna az én környezetemben meg nincsenek rocker fiúk... Amúgy a GN'R-t nagyon szeretem, de mostanában inkább metalt hallgatok. :D A Slipknot a kedvencem :))))

13/L

2012. dec. 15. 18:24
 27/31 A kérdező kommentje:

Úgy látszik van jó pár rockzenét hallgató lány, csak sajna nem a környezetemben...

Amúgy tik ismeritek a Flyleaf zenekart, mert nekem ők az egyik kedvenceim( van még rengeteg)??

2012. dec. 15. 18:56
 28/31 anonim ***** válasza:
Errefele az osszes lany/fiu kb metalos,de nem ilyen green day,limp bizkit meg hasonlo punk/nu metal sz@rsagokat hallgatunk:Megadeth,Metallica,Slayer,Ac/Dc,Ozzy,Kiss,Pantera,Children of Bodom,Kreator,Judas Priest,Black Sabbath ..sorolhatnam.Meg mi szoritjuk ki az ilyen dubstep gyikokat :D
2013. jan. 3. 22:09
 29/31 anonim ***** válasza:

Vagyunk! Bár...engem a legtöbben nem tekintenek annak...23 évesen az ember mit várjon? Elektromos gitáron tanulok (kezdő) egy nyamvatt elcsesződött füllhallgató és egy béna mp3 a tulajdonom. El vagyok nyoma... Persze megértem h nem vesnek észre az utcán, egy ronda lila kabátban, de az iskolában igazán semmit nem mondanak a cuccaim?Na mindegy azt hiszem ha valaki 13 éves,arrol azt hiszij csak

divatrocker.

2013. jan. 3. 22:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Upsz elirtam. Nem 23 hanem 13 évesen
2013. jan. 3. 22:14
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!