Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Figyelt kérdés
(én nagy fanja vagyok)

2012. dec. 6. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
78%
Szomorúnak tartom, hogy sokak ilyen igénytelenségen élnek, mint ennek a "Mr. Bustának" a "zenéje".
2014. márc. 15. 19:15
 52/61 A kérdező kommentje:
nem csak szomorú, de egyenesen szánalmas :D
2014. márc. 16. 23:06
 53/61 anonim ***** válasza:
A zenéi többségét bírom. Csak azt utálom mikor túlpörgeti magát és 1-2 hetente jön elő új zenével mert azok általában elég igénytelenek. A jó munkához több idő kéne.
2014. márc. 30. 19:55
 54/61 anonim ***** válasza:
Visszataszító. Fel vitte az Isten a dolgát aztán azt hiszi hogy most ő a giga-mega gengszter madafaka. Majomparádé.
2014. márc. 30. 20:09
 55/61 A kérdező kommentje:
hát igen. amúgy nem értem h mitől népszerű. az ország és a műfaj 1 nagy szégyene.
2014. márc. 31. 16:03
 56/61 anonim ***** válasza:
Istenem haggyátok már a balf... Bustátokat.Előttem szólók akik NKS-t a két KIllát Steve-et Akph-t halgatnak annak hatalmas RESPECT.Nem a zenei alap a lényeg hanem a mondanivaló az undergroundba. Na csőő ;)
2014. máj. 18. 00:17
 57/61 A kérdező kommentje:
így van.
2014. máj. 23. 09:04
 58/61 anonim válasza:

mr busta (nem véletlen írtam kisbetűvel!) a legnagyobb

-képű senkiházi.. Szókincse semmi, az arca akkora mint a gellérthegy csak nincs mire.

Mi a "szar" az az AKPH? .... Igen mindig is azt mondtam, hogy az ember zenei ízléséről meg lehet ítélni az embert.

Az AKPH-t egyedűl az nem értékeli aki nem érti, mert nincs hozzá agya. sisterbasztát ezért is "szeretik" oly sokan, mert nincs igény a gondolkodásra. Nagyon tudom sajnálni ezeket az embereket, és nem értem, hogy lehet valakinek ez a semmire kellő a példaképe? Mit tett le az asztalra? Azt, hogy veri folyton a nyálát arra, hogy mt tett le, azzal, hogy verte a nyálát arra "amit letett"... Na igen.. Ennyit bustárol.

2014. júl. 28. 23:46
 59/61 anonim ***** válasza:
az igen kérdező elég hamar megváltozott a véleményed;)
2014. okt. 25. 22:24
 60/61 anonim válasza:

A legszarabb rapper a világon. Lopott alapok, lopott nevek, lopott logó, lopott szövegrészek... soroljam még??

WANTED for life

2015. jan. 17. 11:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!