Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Figyelt kérdés
(én nagy fanja vagyok)

2012. dec. 6. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
alex,azért Siska jól tolja.Hallgasd meg az Mr.Busta ft. Siska Finuccsi - Négykezes Géppisztolyra-t.Az profi :D
2013. jan. 7. 14:35
 22/61 anonim ***** válasza:
56%
Busta a példaképem. Minden reggel az ő zenéit hallgatom, ez ad lendületet,kitartást , hogy lenyomjam a napokat.Tisztelem, mindenkinél jobban. A könyvet is el fogom olvasni, amint megjön.Akinek az ellenkező a véleménye az nézze meg a Híradó c. klipp alatti kommentet(Még biztos kint van).Egy leukémiás srácról szól. Persze a zenét is tessék meghallgatni, ne csak a kommentet olvasd ! :DDDD
2013. jan. 8. 15:43
 23/61 anonim válasza:
56%

na elég a cikizésböl ! zsolti magyarorszag legnagyobb rappere..a faszé bánja hogy nagyképű!! ( ha ilyen sikereket értél volna el te is ilyen lennél) Ezt youtubrol A hiradó cimű száma alól másoltam!!

Na látjátok ez miszter busta!!!egy jó szivű ember!!

Más nem ment volna el... és pénzt sem ké érte semmit!!!

És a bizonyiték hogy el is ment (facen ott a kép)

Szerintem zsolti respektet érdemel.

Ha meg nem tetszik menjetek hallgassatok Körtizt -.-!!!! :()()()RTM-foreveer

Balázs Kis 6 nappal ezelőtt

Én is nagyon nagy miszter fan vagyok, és a kisöcsém is. Ő sajnos leukémiás, de nagyon szereti busta zenéit szinmnte az összeset fújja kívülről. Nagyon sokat tud róla nagyon sokat beszél róla, és ha szóba kerül Busta akkor mindig, mindig csak ezt mondja : "Egyet sajnálok csak hogy, nem találkozhattam soha busta zsoltival, és csak ez tart életbe hogy, hátha egyszer láthatom..." Nagyon szeret téged Zsolti... Kérlek tartsd mellettünk... Istenként tekint rád!!!!!! Üdv. Respekt!

Válasz · 72

MR- válasza:

trubusta 6 nappal ezelőtt

hát sajnos Isten nem vagyok!de ha adtok egy címet szívesen meglátogatom ha ezzel tudok segíteni!respekt!

Válasz · 271 válasz a következőre: Balázs Kis

2013. jan. 9. 10:55
 24/61 A kérdező kommentje:
ez,eddig a legjobb válasz volt.
2013. jan. 9. 13:24
 25/61 anonim ***** válasza:
79%
Mr Busta? a legnagyobb rapper mo-n? vicceltek? egy vicc az ember. kamu dolgokat beszél. ti hallgattatok valaha NKS-t Killakikittet AKPH-t vagy egyebeket? vagy azt nem veszi be az agyatok? el is hiszem, nem a szájbarágós rappet tolják. Curtis meg még ennél is lentebb van színvonalban:D
2013. jan. 9. 18:27
 26/61 A kérdező kommentje:
mik ezek a sz.arok amiket itt felsoroltál?
2013. jan. 9. 19:48
 27/61 A kérdező kommentje:
jó mondjuk NKS jó de a többi.
2013. jan. 10. 06:55
 28/61 anonim ***** válasza:
33%
Kedves kérdező. Én szeretem Bustát mint már írtam, és hallottam a Négykezes géppisztolyra című számot. Meg érdemli a tiszteletet mert Bustától van. De én nem szeretem Siska finucsit őszintén én utálom. A számai nem annyira magával ragadóak mint Bustának valahogy nem érzem benne azt a "löketet" Ennek ellenére én tisztelem Siskát amit én "szeretek" az a Jön a tré című rapp. Igazából nem szeretem annál az egynél éreztem hogy magával ragad. És itt a pont Bustának a számainál egytől 1 ig ezt érzem. Javítsatok ki ha tévedek de Siska nem East Coast-os ????
2013. jan. 10. 14:18
 29/61 anonim ***** válasza:
92%
Magyarországon nincs olyan, hogy east coast.
2013. jan. 10. 16:44
 30/61 anonim ***** válasza:
69%
jézusom, east coast? Mo-n? látszik mennyire értetek ti a rapphez:D egyébként én vagyok az a válaszoló aki "szarokat" orolt fel. Neked az AKPH és a Killakikitt szar? de most komolyan.. Az akphról annyit, hogy olyan szövegeket írnak, amiket busta életében nem fog tudni. más pályákon is sikereket érnek el, lásd: slam poetry, versek. A Killakikittről meg annyit, hogy kib.szott kemény alapjai vannak aza-nak, mo.n a legjobbak. és mind a ketten olyan szövegeket tolnak, olyan stílusban, hogy arról busta nem is álmodhat életében soha. elvakultak vagytok. beszoptátok busta hülyeségeti, és nem tudjátok értékelni az IGAZI rappet. Az underground körökben mozgó emberek nagyon nagy része utálja bustát.. ennyit erről. tudom hogy nem tudlak megtéríteni titeket, de gondolkodjatok el azon, hogy ki a jó, és ki a sz.r.
2013. jan. 10. 17:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!