Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?
na elég a cikizésböl ! zsolti magyarorszag legnagyobb rappere..a faszé bánja hogy nagyképű!! ( ha ilyen sikereket értél volna el te is ilyen lennél) Ezt youtubrol A hiradó cimű száma alól másoltam!!
Na látjátok ez miszter busta!!!egy jó szivű ember!!
Más nem ment volna el... és pénzt sem ké érte semmit!!!
És a bizonyiték hogy el is ment (facen ott a kép)
Szerintem zsolti respektet érdemel.
Ha meg nem tetszik menjetek hallgassatok Körtizt -.-!!!! :()()()RTM-foreveer
Balázs Kis 6 nappal ezelőtt
Én is nagyon nagy miszter fan vagyok, és a kisöcsém is. Ő sajnos leukémiás, de nagyon szereti busta zenéit szinmnte az összeset fújja kívülről. Nagyon sokat tud róla nagyon sokat beszél róla, és ha szóba kerül Busta akkor mindig, mindig csak ezt mondja : "Egyet sajnálok csak hogy, nem találkozhattam soha busta zsoltival, és csak ez tart életbe hogy, hátha egyszer láthatom..." Nagyon szeret téged Zsolti... Kérlek tartsd mellettünk... Istenként tekint rád!!!!!! Üdv. Respekt!
Válasz · 72
MR- válasza:
trubusta 6 nappal ezelőtt
hát sajnos Isten nem vagyok!de ha adtok egy címet szívesen meglátogatom ha ezzel tudok segíteni!respekt!
Válasz · 271 válasz a következőre: Balázs Kis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!