Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Mi a véleményetek Mr. Busta-ról?

Figyelt kérdés
(én nagy fanja vagyok)

2012. dec. 6. 21:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
értem :)
2013. jan. 24. 19:06
 42/61 anonim ***** válasza:
28%

Kíváncsi vagyok mikor fog olyan dalt írni Busta mint BLR-A király című száma :)))

Csuma

2013. jan. 24. 20:49
 43/61 A kérdező kommentje:
sohasem nem fog,az nem az ő stílusa.
2013. jan. 25. 06:50
 44/61 anonim ***** válasza:
ULTRA SZUPER KIRÁLY
2013. febr. 8. 16:55
 45/61 anonim válasza:
Busta a legjobb!!!
2013. febr. 9. 20:05
 46/61 anonim válasza:
44%
A létező legnagyobb ember akit valaha rappelni hallottam.Igaz sokan utálják de ezt a számaiban is kimondja,de aki a szövegeit hallgatja az tudja is.Nagyon sokra vitte és hiába oltogatjátok meg leköpitek, itt ő az akinek rajongója van nem NEKTEK akik a monitor előtt keménykedtek.Amúgy meg ha szerintetek szar, fel lehet venni a mikrofont és jobban csinálni mint ő...szóljatok ha megvan! :DD
2013. febr. 10. 11:19
 47/61 anonim ***** válasza:
100%
Alig rímelnek a számai, uszító, primitív stílusa van, az összes számát fel lehet osztani három témára: Ribancok, keménykedés és hogy miért ő a legeslegnagyobb isten ebben az országban. Olyanokat próbál beoltani akiknek a közelébe sem ér.
2013. jún. 4. 20:18
 48/61 Egy ork ***** válasza:
100%

Lássuk:

Két része van az alapjainak:

- amit amerikától lopott

- amit 5 perc alatt dobtak össze, és unalmas

Rímelni nem tanították meg, ha jól megfigyelitek, akkor a rímjeinek 70%-a csak 1 szótagban rímel, abból is a fele csak épp hogy.

E2SE2M nélkül senki se lenne. Emberi bátorság terén 0 és -10 között van. Soroljam? :)

Akik meg annyira nagy Busta fanok, fogadok, hogy nem hallgattak még olyan előadókat, mint:

- T-kyd

- Tírpa

- Barbárfivérek

- Killakikitt

- Vicc Beatz

- Ketioz

- N K S

- Akkezdet Phiai

...

2014. márc. 3. 18:10
 49/61 A kérdező kommentje:
most újra olvastam a válaszokat. indokolatlan okokból xd . egyébként a kérdés feltévese óta k.urvára megutáltam mr bustát, k.ibaszott primitív divatrapper.a nagy semmiről szólnak a "szövegei". és mára főképp a legutóbbi válaszban felsoroltakat hallgatom. szerintem, egy idő után mindenki aki szereti mr bustát, ki fogja nőni és elkezd rendes rappet hallgatni.
2014. márc. 12. 21:17
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

Ott a pont az utolsó válaszolónál ;)

De én azért még Kávát odabiggyezteném a felsorolt előadók közé :DD

L/20

2014. márc. 13. 01:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!