Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Led Zeppelin, Black Sabbath,...

Led Zeppelin, Black Sabbath, miért "szarozzák" le a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 10:27
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
30%
12:11-es vagyok, "A Sabbath és Zep szerintem is kötelező." de ha egyszerűen nem tudom meghallgatni mert nekem nem tetszik?
2009. aug. 28. 00:20
 32/44 anonim ***** válasza:
97%
Hát mert nem értenek a zenéhez. :D Én elég fiatalnak érzem magam (16), de imádom az ilyen régi rockot, ezek az igaziak.
2009. aug. 29. 19:47
 33/44 anonim ***** válasza:
88%
Sztem a régi együtteseknél nincs jobb.!
2009. szept. 1. 14:43
 34/44 anonim ***** válasza:
96%

nem minden fiatal szarozza le

de a többsége igen

én szeretem az ilyen stílusú zenéket

21/f

2009. okt. 4. 22:04
 35/44 anonim ***** válasza:
96%

hát én fekete zenét hallgatok, R&B, Hip-Hop, Rap stb de sztem a Black Sabbath nagyon jó, a zenéjük nagyon ott van ;)

Led Zeppelin nem jön be személyszerint, de attól még persze elismerem hogy jó :)

2009. okt. 9. 20:20
 36/44 anonim ***** válasza:
Az lehet hogy régen ez volt a divat, ma meg Lady gaga és david getta, house techno stb de azért van külmbség a kettő kozott nekem pl tetszik pár house szám de ugy vagyok vele hogy meghallgatom tők jó és holnap már kőrübelül se emlékszem hogy hogy szolt de a minőségi rock metal stb zene megmarad a fejembe és azért van külmbség a mai és a régi együttesek kőzőtt a mai együttesek méginkább nemtudnak énekelni zenélni itt magyarországon is amik ma alakulnak az szánalom szoval azt se lehet mondani hogy a régi együttesek zeneileg elavultak mert pl az elmult 10 évben nem született olyan együttes ami legalább megüttte volna azt a színvonalat...
2010. jún. 26. 16:51
 37/44 Lemmy ***** válasza:
28%

Hát a mai fiatalok már nem hallgatnak rockzenét, ez a probléma. én körbekérdeztem az évfolyamon és körülbelül 20 emberből 2 hallott életében a Black Sabbathról, meg pl a Deep purple-ről, és abból a kettőből is csak az egyik szereti. Én személy szerint msát nem is tudok hallgatni, mint a Black Sabbathot, Jimi Hendrixet, Led Zeppelint, Deep purple-t, Rainbowt, Dio-t, Eric Claptont, és a többieket a 70-80-as évekből.

13/fiú

2011. jan. 23. 15:34
 38/44 anonim ***** válasza:
90%

"20 emberből 2 hallott életében a Black Sabbathról" :D:D nem mondod? az komoly arány... :D nevetséges :S:S

nálam az ACDC a kedvenc ;)

18/f

2011. jan. 23. 21:44
 39/44 anonim ***** válasza:
90%
én 16l vagyok. komoly zenét meg klasszikus rockot hallgatok. amatör zenész is vagyok egyben. 6 éve tanulok zongorázni és sajàt magamtòl egy ideje gitározni. + zenei középsuliba járok, mégis alig talàlok olyan embert aki szintén ezeket hallgatnà. van olyan osztâlytàrsam aki szintén szidja az ide jàrokat mert szarsâgokat nyomatnak szûnetben a telefonjukon de ö is pixi lottot vagy mit ènekel folyton. nem a gèpi "zenét" akarom szidni mert a mai pop sem jobb. eröltetett. mü érzelgösséggel van tele és egy kaptafára készülnek. nem is azt mondom hogy mindenki legyem nagy rockeràllat mert nem kell mindenkinek ugyanazt szeretni. de legalább a nevüket illik ismerni.
2012. febr. 19. 15:24
 40/44 anonim ***** válasza:
16%

Mert kölcsön kenyér visszajár! Az ő rajongóik is leszarozzák a mi kedvenceinket, sőt nem is akárhogyan, fikázzák őket mint az állat a black sabbath g*cit meg istenítik! Ezek után mi miért ne szarozhatnánk ??

Jó lenne ha felébrednétek, nem úgy vannak ám a dolgok ahogy azt ti képzelitek! Majd ha ti sem fikázódtok majd akkor várjátok el tőlünk hogy toleráljunk!

2012. okt. 14. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!