Írnátok olyan zenéket amit mostanában hallgatnak a fiatalok?
http://www.youtube.com/watch?v=3YxaaGgTQYM&ob=av2e
Ezt a számomra normális fiatalok hallgatják.
Előző:
Úgyahogy tévedsz.
Az SP meg hasonló tehetségtelenséggel megáldott "énekeseket" csak a lányok istenítik, nem tudom észrevetted-e, a tinilányok hihetetlen bolondok. Ami a VIVA-n megy azt hallgatják, meg jobban követik a divatot, szarabb az ízlésük, stb. Persze van kivétel.
Fiúk körében teljesen más a helyzet, még a tizenévesek körében is.
Persze a többség az épp divat diszkós zenéket is szereti és hallgatja, de kb ahány fiú annyi ízlés, kevésbé ismert zenekarokat hallgatnak, meg minden.
A legtöbben azt hallgatják, amit kapnak a TV-ből, rádióból, diszkókból: igénytelen tuctuc tömegzenét, fekazenét.
A zenére igényesebbek vagy a régebbi, valóban jó (főleg rock) zenéket hallgatnak, vagy új, underground (nem ismert) számokat. Vagy mindkettő. Mivel konkrét zenéket kértél, ezért itt a jelenlegi kedvenc számom. Vigyázat! Nagyon újvonalas zene! :D Minőségi hangfalszett, vagy fejhallgató erősen javasolt.
Aki ilyet ír, hogy "ezt hallgatják az értelmes emberek", az kapásból nem értelmes ember. :)
Nem a zenén múlik az intelligencia, maximum jelzésértékű lehet, ha valaki mondjuk lady gagát, sp-t meg ilyeneket hallgat. Ilyet kijelenteni viszont, hogy az az értelmes ember, aki ezt meg ezt hallgatja, hülyeség.
Na megszólaltak az "értelmes" emberek ...Nem gondoljátok hogy mindenki azt hallgatja ami neki értelmes meg érdekes??? Nem a ti ízléseteknek megfelelően fog választani magának kedvenc zenét...mert kit érdekel hogy ti mit gondoltok!!! Mindenki azt hallgatja ami neki tetszik !!!
Az én egyik kedvenc zeném : http://www.youtube.com/watch?v=u9SXbVm4JH8
Na manapság sajna, csak az espé, flúór, barbíí, lola, dzsásztin bíber megy...meg persze ásőr és a tuc tuc meg az ilyesmik...:D na én ezeket nem szeretem...én inkább hallgatok rockot vagy valami rockosabb zenét...pl AC/DC-t, vagy Pretty Reclesst, Plastiscinest. Ezek nem rockos zenék, de zeretem még Selena Gomezt is, Lady Gagát, és Keshát...meg a youtubeon ha találok valami jót, akkor azt hallgatom...a neveket az elején direkt írtam úgy ahogy kiejted :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!