Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Led Zeppelin, Black Sabbath,...

Led Zeppelin, Black Sabbath, miért "szarozzák" le a mai fiatalok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 10:27
1 2 3 4 5
 1/44 anonim válasza:
93%
Én "mai fiatal" vagyok (27) de nálam a Led Zeppelinnél és Deep Purple-nél nagyjából véget ér a zenetörténet. :) Na jó, ez túlzás, de a legnagyobb kedvenceim valóban ezek a régi nagyok, a kortárs popzene nem nagyon hoz lázba. Aki ezeket szarozza, annak egyszerűen rossz az ízlése. Van ilyen. De a fiatalok között is vannak sokan, akik hozzám hasonlóan ezt szeretik, úgyhogy nem kell sztereotípiákban gondolkodni.
2009. aug. 19. 10:39
 2/44 anonim ***** válasza:
93%
Azok szarozzák le akik nem szoktak ZENÉT hallgatni. Így csupa nagy betűvel. De ismerek jónáhányat én is, akiket nem elégít ki a tingli-tangli, tehát aggodalomra semmi ok.
2009. aug. 19. 10:48
 3/44 anonim ***** válasza:
91%
Én 15 vagyok, mégis hallgatom mindkettőt.
2009. aug. 19. 11:12
 4/44 anonim ***** válasza:
90%
Mert gyökerek, és elviszi a fejüket a műzene. A populáris zene tényleg hallgatható, de kreativitás nélkül, 10 perc alatt össze lehet hozni egy Pokerfészt például. Az igazi zenében legalább 3-féle hangszer van, és hetekig tart felvenni is. BS és LZ pedig történelem, aki ezeket szarozza, az a kultúra teljes hiányáról tesz bizonyságot.
2009. aug. 19. 11:29
 5/44 anonim ***** válasza:
88%
ja,lemaradt. 18F
2009. aug. 19. 11:29
 6/44 anonim ***** válasza:
90%

A mai fiatalok minden igényes zenét leszaroznak:S szerencse h. én nem ebbe tartozom. Így van ez a P.Mobillal is,amit imádok.

L/14

2009. aug. 19. 11:40
 7/44 anonim ***** válasza:
90%
nem szarozom le sőtt szeretem is őket! 15/F
2009. aug. 19. 11:42
 8/44 Thurston ***** válasza:
40%

Én egyszerűen azért "szarozom le", mert full alapokra építkezik a zenéjük. Persze le kellett tenni ezeket az alapokat, de ha most is csak őket hallgatnám, és őket tartanám a zenei profizmus netovábbjának, az olyan, mintha egész életemben csak vajaskenyeret ennék és vizet innék.

Szóval egyszerűen annyiról van szó, hogy engem ez már nem elégít ki. (Zenész vagyok, így elég nagyok a zenei tudást illető igényeim.)

Amúgy meg. Ne gondoljátok azért, hogy csak ez van, meg a pókerfész. Az ma divat, ezek meg régen voltak divatosak... Mindegyik korban voltak sokkal előremutatóbb, profibb és ötletesebb bandák, csak jobban körül kell nézni egyszerűen.

2009. aug. 19. 12:32
 9/44 anonim ***** válasza:
61%

Az előző válaszoló remekül megragadta a lényeget:

A lédigaga ma divatos, ezek meg régen voltak azok. (Mert a klasszikus tulajdonképpen azt jelenti, hogy régen divat volt.)

De minden korban voltak kevésbé ismert, ugyanakkor sokkal összetettebb zenét játszó bandák (mert igazából egy Black Sabbath szám megírása sem tart tovább néhány percnél).

Régen: Camel, Comus, King Crimson. (Igen, főleg King Crimson.)

Most: Kalisia, Opeth, Pain of Salvation, Cynic, Riverside.

2009. aug. 19. 12:39
 10/44 anonim ***** válasza:
90%

mert idióták és elfelejtik hogy ezek a zenészek még tudtak zenélni, és nem mindenféle számítógépes programmal csinálták a "zenét", hanem tényleg HANGSZEREN játszottak. És nem 2 hangnyi hangterjedelme volt a dalaiknak (mint pl Britney Spears egyik új számának), hanem több (amit nem tudott akárki elénekelni) akár egy oktávnyi is.

Tisztelet a kivételnek! (Például én)

18/L

2009. aug. 19. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!