Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért jók a hörgő, ordítozós...

Miért jók a hörgő, ordítozós metál számok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom kitalálni, miért jó ez a fajta zene, miért jó hallgatni! Ha valaki ad erre valami ésszerű magyarázatot, elfogadom.
2012. nov. 7. 17:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
gondolom valamifajta feszültséglevezetés. Hallgatás közben (főleg ha mellé pogóznak is) kidühöngik magukat, és nem az lesz hogy szétverik az első szembejövő embert mert olyan napjuk van.
2012. nov. 7. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem a dubstep is hasonló zenei értékekkel bír
2012. nov. 7. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért jó a dögunalmas disco számokat hallgatni, amiben végig csak annyit hallasz, hogy "tuc-tuc"? Ésszerű magyarázat: ÍZLÉS. Azért szeretem, mert szeretem... kész. Az meg más kérdés, hogy a metálnak legalább van mondanivalója... Ezt mondom úgy, hogy nem vagyok nagy metál rajongó..
2012. nov. 7. 18:16
 4/13 anonim ***** válasza:
És milyért szeretik olyan sokan a nyáltól csöpögő popot? Ez kb ugyan az. Ízlés, mint ahogy előttem már írták. Amúgy meg én sem szeretem a hőrgősset, csak egyet, de azt nagyon, és azért mert közben énekelnek is állat hangon és jól kijön..
2012. nov. 7. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Hidd el, a full hörgős metál számokat a legtöbb metálos nem nagyon szereti. Viszont az olyanokat amibe díszítésként van benne sokan szeretik.
2012. nov. 8. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:

sztem a mérték is számít. pl: én utálom a szimplán csak hörgős számokat, de a kedvenc rockbandám (csak mondom, hogy eddigi életükben semennyit sem hörögtek, és nem is metált játtszanak) feldolgozota a we found love-ot. és raktak bele hörgést. de a hogy az egyik válaszoló is említette, csak díszítésként van benne. íme: http://www.youtube.com/watch?v=VwnFhAChpgo

itt nem zavar, szívesen hallgatom ezt a számot :)

2012. nov. 9. 17:17
 7/13 anonim ***** válasza:

konkrétan melyikről beszélünk? mert pl. Opeth is hörgős volt eleinte, aztán keverte, aztán már csak tisztán énekel, na de akkor ahogy énekel, hajaj. és jó a zene, és értelmesek a szövegek. aztán, hallgasd meg pl. ezt: http://www.youtube.com/watch?v=EtPDm2kaj1c

szuper dallama van, és a szöveg is több annál, hogy megyünk partizni, és hú, de jó.

vagy ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=nbr89uDTr9Y

ebben meg olyan szenvedély van, hogy hajaj.

2012. nov. 10. 23:26
 8/13 anonim ***** válasza:
6. vagyok, a hörgéssel semmi bajom, de azért nem lenne jobb, ha énekelnének benne egy kicsit? :/
2012. nov. 11. 18:55
 9/13 anonim ***** válasza:
children of bodom nem hörög, hanem inkább visítozik. de tud énekelni is. amúgy meg, mert ez a stílus, pont...a rapben sem énekelnek, az miért jó, pl? a tuctuc meg nincs is szöveg, és ugyanaz szól perceken át, az mire jó?
2012. nov. 11. 20:38
 10/13 anonim ***** válasza:

6, 8-as vagyok.

Azt nem mondtam, hogy a rap meg a tuctuc jobb lenne. Természetesen rosszabb az elöbb linkeltnél :)

2012. nov. 12. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!