Mit gondoltok a Tokio Hotel-ről, és a Jonas Brothers-ről? KORT és NEMET is írjatok, légyszi!
Pukizó Fotel szar
A Jonas Brotherst szeretem:P
12/L
Hát JBről nemsokat tudok, viszont annyi hogy a 10-13éves korosztály kedvencei,szerintem ezt tartják menőnek..
A TH meg...elég furák, meg kell hagyni hogy nem a legjobb együttes, viszont elég egyediek,most hogy megújulnak (ezért nem látni őket)és kijön az új album...Azért látni némi fejlődést,ezt még fokozni is kéne,ha a többi szám is úgy sikerül mint az "automatic",
akkor valószínüleg nagyot robban az új album.De úgylátom őket is inkább a 11-14évesek szeretik,talán mert még ez az az együttes, amire már elhiszik hogy rock zenét játszanak,viszont nem az a keményebbik fajta...mindenesetre bennük sztem vannak még meglepetések.
15/L
Tokio Hotel:nos őszintén anno amikor bejöttek a köztudatba tetszett.Aztán nővérem leszedte a netről az első albumokat és kiírta cd-re nekem.2x NEM HALLGATTAM VÉGIG.Igazából a Schrei és a Durch den monsun tetszett nekem kb. 2hétig és itt vége is volt a th mániának...Xd egyébként egy rakás fos az egész....a sok hülye tini meg imádja őket.Enni...és igen én is hülye voltam amikor kezdetben szerettem őket XD
Jonas Brothers:jó a hangjuk,van tehetségük,de van még mit fejlődni.Egyébként nagyon jól énekelnek.Szeretem őket...bármelyik dalukat szívesen hallgatom meg,de igazából csak párat szeretek nagyon-nagyon♥ :D
És mellékesen Nick nagyon helyes!♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥♥♥
♥♥♥♥
♥♥
14/L
Tokio Hotelt szerettem de elszálltak maguktol és márt csak a pénzért csinálnak mindent. oda mennek ahol megfelelő összekgt kapnak.ezért is nemjönnek MO-ra.
Jonas Brothers elmegy.. :'D néha hallgatom.
de inkább magyar rap szól már nálam ;D
16 nem
A Tokio Hotel-től a Humanoid bejön, azok a dalok amiket Bill még ilyen "kis izé" hangon énekelt azok nem.
A Jonaas Brothers egyszerűen szánalom.
12/l
én imádom a Tokio Hotelt és a Jonas Brotherst is
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!