Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a Tokio Hotel-rő...

Mit gondoltok a Tokio Hotel-ről, és a Jonas Brothers-ről? KORT és NEMET is írjatok, légyszi!

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 13:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Ja hopsz lemaradtt , hogy 13L
2009. aug. 12. 15:14
 12/29 anonim ***** válasza:
5%

Pukizó Fotel szar

A Jonas Brotherst szeretem:P

12/L

2009. aug. 14. 19:50
 13/29 anonim ***** válasza:
47%
Bár tudom, hogy igaz ez a reklámpropagandás elmélet mindkét bandára, én a tokio hotelt nagyon szeretem. Természetesen nem agymosott módon. Tőlem egy fillért sem csikarnak ki, mert én senki cd-jét nem vásárolom meg, így ingyen tök jó élni.
2009. aug. 17. 23:20
 14/29 anonim ***** válasza:
Kor nem lemaradt: 19/F
2009. aug. 17. 23:20
 15/29 anonim ***** válasza:
74%

Hát JBről nemsokat tudok, viszont annyi hogy a 10-13éves korosztály kedvencei,szerintem ezt tartják menőnek..

A TH meg...elég furák, meg kell hagyni hogy nem a legjobb együttes, viszont elég egyediek,most hogy megújulnak (ezért nem látni őket)és kijön az új album...Azért látni némi fejlődést,ezt még fokozni is kéne,ha a többi szám is úgy sikerül mint az "automatic",

akkor valószínüleg nagyot robban az új album.De úgylátom őket is inkább a 11-14évesek szeretik,talán mert még ez az az együttes, amire már elhiszik hogy rock zenét játszanak,viszont nem az a keményebbik fajta...mindenesetre bennük sztem vannak még meglepetések.

15/L

2009. aug. 22. 13:08
 16/29 anonim ***** válasza:
66%
Azért erre most kíváncsi vagyok. Szerinted a TH zenéje miben egyedi?
2009. aug. 23. 00:20
 17/29 anonim ***** válasza:
19%

Tokio Hotel:nos őszintén anno amikor bejöttek a köztudatba tetszett.Aztán nővérem leszedte a netről az első albumokat és kiírta cd-re nekem.2x NEM HALLGATTAM VÉGIG.Igazából a Schrei és a Durch den monsun tetszett nekem kb. 2hétig és itt vége is volt a th mániának...Xd egyébként egy rakás fos az egész....a sok hülye tini meg imádja őket.Enni...és igen én is hülye voltam amikor kezdetben szerettem őket XD

Jonas Brothers:jó a hangjuk,van tehetségük,de van még mit fejlődni.Egyébként nagyon jól énekelnek.Szeretem őket...bármelyik dalukat szívesen hallgatom meg,de igazából csak párat szeretek nagyon-nagyon♥ :D

És mellékesen Nick nagyon helyes!♥

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥♥♥

♥♥♥♥

♥♥

14/L

2009. szept. 21. 12:57
 18/29 anonim ***** válasza:
31%

Tokio Hotelt szerettem de elszálltak maguktol és márt csak a pénzért csinálnak mindent. oda mennek ahol megfelelő összekgt kapnak.ezért is nemjönnek MO-ra.

Jonas Brothers elmegy.. :'D néha hallgatom.

de inkább magyar rap szól már nálam ;D

16 nem

2009. okt. 3. 13:37
 19/29 anonim ***** válasza:
34%

A Tokio Hotel-től a Humanoid bejön, azok a dalok amiket Bill még ilyen "kis izé" hangon énekelt azok nem.

A Jonaas Brothers egyszerűen szánalom.

12/l

2009. nov. 24. 15:54
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

én imádom a Tokio Hotelt és a Jonas Brotherst is

L/17

2010. jan. 13. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!