Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit gondoltok a Tokio Hotel-rő...

Mit gondoltok a Tokio Hotel-ről, és a Jonas Brothers-ről? KORT és NEMET is írjatok, légyszi!

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 13:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
54%

Borzalom mind.

L/14

2009. aug. 11. 14:54
 2/29 anonim ***** válasza:
17%

én régen nagy TH -fan voltam mikor 7. osztályos voltam, akkor láttam őket először, és "beléjük szerettem" xD akkor a kinézetükbe szerettem bele, a zenéjüket csak később hallottam, de nekem az is tetszett... de azóta eltelt 5 év és már a tv-ben sem látni őket, szóval sajnos a kinézetük miatt sem volt nagy jövője ennek a bandának... már én is szinte lesz@rom mi van velük, sajna ez van =S

Jonas Brothers-nak viszont van jövője, mert 3 jóhangú pasas van benne, abból 1nek iszonyat jó hangja van (a legfiatalabbnak; Frankie Jonas) komolyan mondom kiráz a hideg amikor meghallom azt a szenvedélyességet a hangjában =) ehhez csak gratulálni tudok... és milyen fiatal?!

TH-t sokan gyűlölik, talán kevesebb rajongó is van, ezzel szemben JB-re csak féltékenyek xD nem bírják elviselni a srácok ha a barátnőjük az egyik Jonasról áradozik =DD

17/girl

2009. aug. 11. 14:56
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

előző válaszoló: a tehetség nem itt kezdődik...

szánalom és borzadály mindkettő

14/L

2009. aug. 11. 17:31
 4/29 anonim ***** válasza:
69%

A zenei tálentumot illetően egyik banda egyik tagja sem méltatható egy szóra sem.

Ez inkább üzlet, mint művészet vagy csak szimplán zene.

2009. aug. 11. 18:01
 5/29 anonim ***** válasza:
86%

"ezzel szemben JB-re csak féltékenyek xD"

Rettenetesen. Én is szeretnék kettőnégyet dobolni, három akkordot lefogni gitáron, meg elénekelni olyan számokat, amikben akár másfél oktávos hangtartomány is megfigyelhető. Haha.

2009. aug. 11. 18:02
 6/29 anonim ***** válasza:
51%
Jé, azthittem ha megnyitom egyöntetűen kis őrült lánykák fognak sikítozni h mér szidja 2 csúúúnya ember a jónás brútherst, de már megnyugodtam. Éljen a FÉM! :D
2009. aug. 11. 18:23
 7/29 anonim ***** válasza:
53%
Félelmetes... Mondjuk ezt a Jonas valamit nem ismerem, de a Tokio Hotelnél kevés szánalmasabb bandát hordott a hátán a Föld... 23 éves metálos lány
2009. aug. 11. 19:13
 8/29 anonim ***** válasza:
67%
Ezek csak reklámtermékek, remekül hozzák a pénzt, nulla zenei tudással, és semmi művészi értékkel. Nagyon okos propaganda van mögöttük, és olyan korosztályokat céloznak meg, ami a legbefolyásolhatóbb. Dillinger rulez!!
2009. aug. 12. 14:09
 9/29 anonim ***** válasza:
65%
A Dillinger is eléggé popzene nekem (már ami az érzelmi mélységet illeti), de legalább tudnak zenélni jól. =3
2009. aug. 12. 14:17
 10/29 anonim ***** válasza:
39%

Mindakettő SZÉGYEN.

Ennyi:D

2009. aug. 12. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!