Mit gondoltok a Tokio Hotel-ről, és a Jonas Brothers-ről? KORT és NEMET is írjatok, légyszi!
én régen nagy TH -fan voltam mikor 7. osztályos voltam, akkor láttam őket először, és "beléjük szerettem" xD akkor a kinézetükbe szerettem bele, a zenéjüket csak később hallottam, de nekem az is tetszett... de azóta eltelt 5 év és már a tv-ben sem látni őket, szóval sajnos a kinézetük miatt sem volt nagy jövője ennek a bandának... már én is szinte lesz@rom mi van velük, sajna ez van =S
Jonas Brothers-nak viszont van jövője, mert 3 jóhangú pasas van benne, abból 1nek iszonyat jó hangja van (a legfiatalabbnak; Frankie Jonas) komolyan mondom kiráz a hideg amikor meghallom azt a szenvedélyességet a hangjában =) ehhez csak gratulálni tudok... és milyen fiatal?!
TH-t sokan gyűlölik, talán kevesebb rajongó is van, ezzel szemben JB-re csak féltékenyek xD nem bírják elviselni a srácok ha a barátnőjük az egyik Jonasról áradozik =DD
17/girl
előző válaszoló: a tehetség nem itt kezdődik...
szánalom és borzadály mindkettő
14/L
A zenei tálentumot illetően egyik banda egyik tagja sem méltatható egy szóra sem.
Ez inkább üzlet, mint művészet vagy csak szimplán zene.
"ezzel szemben JB-re csak féltékenyek xD"
Rettenetesen. Én is szeretnék kettőnégyet dobolni, három akkordot lefogni gitáron, meg elénekelni olyan számokat, amikben akár másfél oktávos hangtartomány is megfigyelhető. Haha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!