Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményed a Green Day-ről?

Mi a véleményed a Green Day-ről?

Figyelt kérdés
Mi a véleményed a GD-ről és mik tőlük a kedvenceid?

2012. okt. 30. 16:32
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
én is nagyon szeretem őket (nagyon, nagyon, nagyon) <3 BJ hisztije, háát... szerintem igaza volt, meg lehet érteni, hogy miért tette. én inkább azon röhögtem, hogy ez az egész pont a bascet case alatt történt. :D véletlen egybeesések. :D
2012. nov. 11. 18:09
 12/23 anonim válasza:
100%

Mást nem lehet lehet csak imádni őket!

De ha már itt vagyok hogy nem e tudja valaki hogy ebben a videóban Jason Whitenak milyen gitárja van?Mert sztem ez nem szimpla elektromos

http://www.youtube.com/watch?v=RzB6JlEVYcQ

2012. nov. 20. 19:53
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jazz gitár, de elektromos az ugyan úgy.
2012. nov. 21. 06:32
 14/23 happyday ***** válasza:
100%

Nagyon jó banda,bár az új albumuk nem nagyon tetszik...nekem túl pop-os.A kedvenc számaim:

21 Guns

Boulevard of Broken Dreams

American Idiot

Jesus of Suburbia

St.Jimmy

Wake me uo,when September ends

21st Century Breakdown

Viva la Gloria!

Viva la Gloria?(Little girl)

The Forgotten

Stb.

2012. nov. 30. 18:17
 15/23 anonim ***** válasza:

kib@szott punkrock!!! :DDDD legjobb! :D

kedvenc bandám! :) imádom őket.

nekem a kedvenceim hát, igazából majdnem minden számuk a kedvencem :D de most amit nagyon szeretek az a 21st century breakdown, Jesus of Suburbia, Troublemaker, Holiday, és a Boulevard of broken dreams az örök kedvencem <3 :)

2012. dec. 23. 23:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon régóta ismerem, kb 11 éves koromban kezdtem hallgatni, aztán egy idő után már nem hallgattam, mert túl sok másik együttest ismertem meg... De a sulirádióban meghallottam az egyik számukat, eszembe jutott mennyire szerettem. És hát megint elkezdtem hallgatni, albumokat is ajánlottak nekem egy fórumon. :D Most ott tartok, hogy jobban imádom őket, mint valaha.:) A tagok nagyon idióták, de hát pont ezért szeretem őket.

Kedvenc számaim: Jesus of Suburbia, Boulevard of Broken Dreams, Platypus, Basket case, Know Your Enemy, Viva la Gloria?(Little Girl), Holiday, stb. :)

2012. dec. 24. 12:42
 17/23 anonim válasza:
100%

Az a véleményem hogy nagyon jóóóóóóó! :D

Pár számuknak megnéztem a magyar szövegét, hát elég érdekes, de jó!

Az új számaik közül most a legjobban a Stray Hearth és a Carpe Diem tetszik, de a Troublemaker, az Oh Love és társaik is tarolnak. Régi számok közül viszont a Good Riddance, American Idiot, Minority, stb. tetszik.

2012. dec. 28. 15:41
 18/23 anonim ***** válasza:
77%
juuuuujjjjj*.* kedvencem már 4-5 éves koromban is arra aludtam el (apukám zenei ízlése eszméletlen jó:DD)és hát máig tartom a hagyományt kívülről fújom az összes számot megvan vagy 10 album a ruhatáram háromnegyede green day-es van olyan bass gitárom mint Mikenak szóval kész vagyok értül:D rongyosra hallgattam már az összes számot nincs konkrét kedvencem de nagyon szeretem a számokat a Dookie-ról,Nimrod-ról,American Idiot-ról,Warning-ról...ezek a nagy kedvenceim de a többi is nagyon jó:D az újabb számokból hát az uno-ról elég sok tetszik a dos ról a Lady Cobra,Lazy Bones,Fuck Time és a tré ről a Drama Queen a kedvenc:D és hát ez az iheart radio-s dolog szerintem jogos volt,mert természetesen a sz@ros Ushert nem állították le de a green day nek meg kb felezték az idejét hát B@sszák meg nekem ez a véleményem...
2013. jan. 3. 17:57
 19/23 anonim ***** válasza:
83%
jaa és újak közül természetesen még a Stray Hearth
2013. jan. 3. 18:00
 20/23 anonim ***** válasza:
Amíg nem mennek az árral és tendálnak inkább egy szappanbuborékosan csillámporos fiúzenekar felé, addig faszák. De annyira nem vagyok elesve tőlük.
2013. júl. 9. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!