Mi a véleményed a Green Day-ről?
Mást nem lehet lehet csak imádni őket!
De ha már itt vagyok hogy nem e tudja valaki hogy ebben a videóban Jason Whitenak milyen gitárja van?Mert sztem ez nem szimpla elektromos
Nagyon jó banda,bár az új albumuk nem nagyon tetszik...nekem túl pop-os.A kedvenc számaim:
21 Guns
Boulevard of Broken Dreams
American Idiot
Jesus of Suburbia
St.Jimmy
Wake me uo,when September ends
21st Century Breakdown
Viva la Gloria!
Viva la Gloria?(Little girl)
The Forgotten
Stb.
kib@szott punkrock!!! :DDDD legjobb! :D
kedvenc bandám! :) imádom őket.
nekem a kedvenceim hát, igazából majdnem minden számuk a kedvencem :D de most amit nagyon szeretek az a 21st century breakdown, Jesus of Suburbia, Troublemaker, Holiday, és a Boulevard of broken dreams az örök kedvencem <3 :)
Nagyon régóta ismerem, kb 11 éves koromban kezdtem hallgatni, aztán egy idő után már nem hallgattam, mert túl sok másik együttest ismertem meg... De a sulirádióban meghallottam az egyik számukat, eszembe jutott mennyire szerettem. És hát megint elkezdtem hallgatni, albumokat is ajánlottak nekem egy fórumon. :D Most ott tartok, hogy jobban imádom őket, mint valaha.:) A tagok nagyon idióták, de hát pont ezért szeretem őket.
Kedvenc számaim: Jesus of Suburbia, Boulevard of Broken Dreams, Platypus, Basket case, Know Your Enemy, Viva la Gloria?(Little Girl), Holiday, stb. :)
Az a véleményem hogy nagyon jóóóóóóó! :D
Pár számuknak megnéztem a magyar szövegét, hát elég érdekes, de jó!
Az új számaik közül most a legjobban a Stray Hearth és a Carpe Diem tetszik, de a Troublemaker, az Oh Love és társaik is tarolnak. Régi számok közül viszont a Good Riddance, American Idiot, Minority, stb. tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!