Mi a véleményed a Green Day-ről?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed a GD-ről és mik tőlük a kedvenceid?2012. okt. 30. 16:32
1/23 anonim válasza:
Kedvenc bandám:)
Kb. az összes számuk tetszik,de a leginkább kedvenceim: Boulevard of Broken Dreams, Holiday, Give Me Novacaine, Wake Me Up When September Ends, Know Your Enemy, Time of Your Life, Are We the Waiting és még sorolhatnám:) Neked? :)
16/l
2/23 anonim válasza:
Baromi jó banda! Kedvencek: wake me up when september ends, 21 guns, boulevard of broken dreams.
3/23 anonim válasza:
A Time of your life az egyetlen jó számuk szerintem. Számomra elég fantáziátlan, úgy az egész. Meg amit az énekes lenyomott pár hete hiszti..... Jézusom, annyira mű és béna volt...
4/23 anonim válasza:
Mostanában szerettem meg őket igazán, és az összes számukat imádom :)
5/23 anonim válasza:
Én régóta ismerem őket, de igazán nagy rajongó csak mostanában lettem. Néha 2-3 komplett albumot letolok egymás után. Kedvencek a broken dreams, nuclear family, kill the DJ, wake me up, time of your life és szinte az összes, nagyon kevés számuk van amit nem szeretek
6/23 anonim válasza:
Am szerintem nagy arcok, én tökre röhögtem Billie Joe "hisztijén". Tuti, hogy nem normálisak, de jó zenét csinálnak, úh addig nincs baj :P
7/23 anonim válasza:
Egyik kedvenc bandám, borzasztóan értik a dolgukat :D
Szerintem a pár hete leadott "hiszti" tök jogos volt tőlük, még én is kiakadtam, pofátlanság volt az egész.
A kedvenc albumom a 21st century breakdown, de mostanában az Uno-t hallgatom szarrá. a kedvenc számaim a Homecoming, a 21 guns és a Troublemaker :)
15/l
8/23 anonim válasza:
Egyik kedvenc zenekarom, szerintem ők azok akik ennyi év után is tudnak jó albumot csinálni amit sokan szeretnek. A "hisztiről" meg csak annyit hogy abszolút jogos volt mert a szervezők szépen lefaragták az idejüket kb félidőben, mert az előttük lévő Usher 25 perccel eltolta a fellépését és szerintem a Green Day többet tett le az asztalra... :)
9/23 anonim válasza:
fuu de szeretem.miken mentem keresztül,és mindig betettem néhány számukat és tovább léptem!de szeretem:")
green day-21 guns talán a kedvencem:D
10/23 Rokus2000 válasza:
IMÁDOOOOOOOOM!!!!!!!!!!!!! az összes haverom függőnek tart .... hatalmas fan vagyok :DDDDDD !!!! nálam van egy szabály minden nap legalább 5 szám. nincs kedvencem... IMÁDOM AZ ÖSSZESET!!! szerintem nagy arcok tény hogy őrültek... És tök jogos a "hisztije,,!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!