Na, mi a véleményetek az új Green Day albumról?
Figyelt kérdés
Szerintem egész jó lett, a számok felét bármikor el tudom hallgatni, a kedvencem a Stay the Night, Kill the DJ, Oh Love és a Nuclear Family. Nektek melyik a kedvencetek?2012. szept. 25. 15:01
1/13 anonim válasza:
Szerintem is jó lett.A kedvencek meg azok amiket te felsoroltál:)
2/13 Atomnindzsa válasza:
Szerintem király lett. Örülök, hogy most egy kicsit visszatértek a laza, egyszerű zenékhez/témákhoz. A legjobbak a Fell For You, az Oh Love és a Carpe Diem, szerintem.
3/13 anonim válasza:
Szerintem is jó, és az én kedvencem a Kill the DJ.:D
4/13 happyday válasza:
Nagyon tetszik,de azért az American Idiot jobb volt :-) vagyis nekem jobban tetszett :-)
5/13 anonim válasza:
Ez tulajdonképpen egy album trilógia. A dookie-nél és american idiot-nál nem jobb ,viszont talán tudok egy jó hírt mondani: Elvileg a Dos! jobb lesz mint az Uno!
6/13 anonim válasza:
Én már hallgattam pár számot a DOS-ról, és szerintem ég, és föld a kettő, nagyon tetszik!
7/13 anonim válasza:
Igen, megmondtam a Dos! sokkal jobb lesz :D
És vajon a Tré ? :D
8/13 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik, hogy egy kicsit visszavettek a punk-ból. a lángoló-gitárok blog azt írta ki, hogy a GD rosszabbnál rosszabb számainak gyűjtőalbuma (vagy valami ilyesmi) az Uno. ebben nincs igazuk, gyűlölöm, ha valaki őket szidja. :@
szóval összességében imádom, mint a többit. a kedvencem pedig a Fell for you. De az összes nagyon jó<3
9/13 anonim válasza:
Egyébként nekem a régebbi albumok (Kerplunk,Dookie, American Idiot, 21st century breakdown) sokkal jobban bejöttek mint ez az Uno. Én igazából nem ilyen zenéket váruk tőlük mint ez a "kill the dj" hanem jóval keményebbet ,de talán reménykedhetek hogy lesz ennél jobb is. Az albumról tetszik a carpe diem, let yourself go, stay the night.
10/13 anonim válasza:
Én sem mondtam, hogy ez a legjobb, egyszerűen jó.:) És a Kill the DJ sem az összes számuk közül a kedvenem, csak erről az albumról(meg a Stay The Night).:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!