Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek mit kezdjek a...

Szerintetek mit kezdjek a hangommal? (linkkel)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek énekelni,és sokak szerint tudok is.

Viszont fogalmam sincs hogy kezdjem.

Énektanárhoz mennék csak rohadtul drága az összes szóval ez kilőve.

Légyszi segítsetek.

17/L

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. okt. 22. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:

Miért vágysz erre, a zenének nem erről kell szólnia!

A zenével másoknak kell örömet okozni, nem pedig celebbé válni, ha neked az az érték, hogy az rtl-nek meg a tehetségkutatóknak mi a jó akkor menj azután, de ha ÉNEKES akarsz lenni, akkor szívvel lélekkel kell kiállnod, és kitárnod magad, nem pedig fordítva.

Egy zenész elsősorban kifelé ad, és csak utána kap!

(az internet épp ez okból tele van egy csomó tehetettséges emberrel, akinek nem az az elsődleges célja hogy a kereskedelmi tv-ken mutogassák)

2012. okt. 23. 14:30
 62/68 A kérdező kommentje:

Szerintem ez egy nagyon álszent szöveg

Én őszintén megmondom nem azért énekelek hogy "másoknak adjak magamból valamit" sokan ezt mondják.

Én azért énekelek mert ez belőlem jön.Én ezt szeretem csinálni,és ha mások ezt még élvezik is akkor az persze jó érzés.De nem azért énekelek kizárólag hogy másoknak jó legyen.

2012. okt. 23. 14:32
 63/68 A kérdező kommentje:

Egyébként leírtam hogy nem szeretnék celeb lenni,de semmi más lehetőség nincs.Vagy ha van is nagyon elrejtve.

Média nélkül szinte lehetetlen az hogy valaki énekes legyen.

2012. okt. 23. 14:33
 64/68 anonim ***** válasza:

ha ez belőled jön, és ezt akarod csinálni, akkor csinálhatod otthon a 4 fal közt is, nem értem minek akkor az ismertség, minek a kitörés?

ahogy mondtam, a zenész attól zenész hogy AD! én amíg a saját örömömre zenélek nem kívánok ismertséget, ellenben ha olyan szinten leszek, akkor örömet és katarzist akarok nyújtani, azt akarom, hogy átéljenek valamit a zeném által

ha benned ez nincs meg az kár, mert ez az egyetlen dolog ami szerintem nem tanulható, és csak a te perspektívádból álszent, mert nekem ez a normális, lásd nagyon sok zenész van aki relatíve nem tudna megélni, ha csak azzal foglalkozna, talán még többet is fektet bele, mint amit nyer anyagi szempontból, mert az igazi zenésznek nem a pénz a legfontosabb

de remélem nálad azért mégsem így van, és megtalálod az utad

2012. okt. 23. 19:54
 65/68 A kérdező kommentje:

De szeretek szerepelni.

Szeretem ha rám figyelnek.

2012. okt. 26. 19:42
 66/68 anonim ***** válasza:
hát őszinte vagy azt el kell ismerni, akkor csak gyakorolj, érd el a célod, és amikor már eleget figyeltek rád rájössz, hogy ez csak a jéghegy csúcsa
2012. okt. 27. 00:21
 67/68 Nefertiti016 ***** válasza:
Szerintem nagyon szép hangod van. Az viszont igaz, hogy 17 évesen még mutálsz és így a hangod is még alakulni fog! Szerintem mindenképpen menj el egy énektanárhoz, ha máshogyan nem megy, akkor keress munkát suli mellett, mert a hangod még nincs azon a szinten, hogy egy nagyobb tehetségkutatót megnyerj, de jó úton haladsz! És olyan kisebb hamiskás részek vannak a dalban, amit egy énektanárral könnyen ki tudsz javítani. Igaz, hogy tényleg nem olcsó mulatság, viszont megérné megpróbálni, mert jó korban vagy ahhoz, hogy elkezd képezni a hangodat, de az egyedül nem fog menni! Ne hagyd kárba veszni a szép hangodat! :)
2012. nov. 6. 17:12
 68/68 anonim válasza:
elküldenéd nekem a linket?:)
2014. márc. 17. 21:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!