Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek tetszik így ez a lány? (Kristen Stewart szőkén, linkkel)
Figyelt kérdés
Úgy, hogy ha minden képen olyan barnának nézne ki a bőre, mint amilyen az első képen, és a haja egy kicsit sötétebb és hamvas szőke lenne.
2012. máj. 17. 18:58
3/16 anonim válasza:
she's bjurifull wumön :DD
nekem nagyon tetszik igy is ahogy van
pedig a barna az ideálom de ő nice
4/16 anonim válasza:
Szebb barnán,fehér bőrrel. Így nem az esetem.
20/F
5/16 anonim válasza:
Hát a fogsorát nem csak fehéríteni kellene hanem megcsináltatni...Egyébként tök átlag.
6/16 anonim válasza:
Mégis mi baja a fogának? Fehér és egyenes.. most vágják le a kilógó részt és tegyék tönkre benne az idegeket, vagy mit vársz?
7/16 anonim válasza:
Néhány képen hasonlít Brooke Shieldsre, aki mindig is tetszett.
8/16 anonim válasza:
"Mégis mi baja a fogának? Fehér és egyenes.. most vágják le a kilógó részt és tegyék tönkre benne az idegeket, vagy mit vársz?"
Lehet csak nekem nem tetszik, amikor meglátok ilyen "nyulas" fogsort mindig kiráz a hideg.Sokan ront az összképén ez a fogsor.És ha megnézel képeket ahol mosolyog ott látszik hogy nem állnak teljesen egyenes sorban.
Ilyen egy szép fogsor.Mármint az after képen levő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!