Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt hogy menő a cigi? Van egy lány (16éves) aki nagyon tetszik, és már régóta jóba vagyunk. Elég baráti a dolog, de úgy érzem több is lehetne. Az egyetlen ami zavar, hogy divatból cigizik.
Nem csak bulikon, hanem a barátnőivel itt-ott. Annyira undorító látni.Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érződne rajta. Lehet nem kéne ezzel foglalkoznom, de ha összejönnénk, akkor is zavarna. Tehát. Miért gondoljátok hogy menő? Inkább az, ha te nem cigizel!Főleg a 16-20 éves korosztály véleményét várom, hogy ők miért tartják menőnek? A többiek is írhatnak véleményt!
Köszi előre is. 18/f
Volt már olyan csaj aki miattam szokott le a dohányzásról!
Dohányos nővel soha nem kezdenék, hányingert kapok tőle..
"Nem tudom elképzelni hogy megcsókoljam, mert biztos érződne rajta." - 100%, hogy érződne, és nem kellemes, kicsit sem. :S Volt már szerencsém ilyen cigi utáni csókhoz...
Engem nem zavar a cigifüst, vagy ha valaki mellettem cigizik (bár tudom, hogy ez is káros rám nézve), de nem szeretem, ha a kiválasztott cigizik.
Ha úgy érzed, hogy több is lehetne köztetek, próbálkozz nála szerintem, de mielőtt összejönnétek, szögezd le, hogy a cigit hagyja... ha meg sem próbálja, akkor hagyd, nem ér annyit a lány, hogy fuss utána!
Amúgy egyáltalán nem menő, én is cigiztem pár alkalommal (buliba, táborokba), de semmi értelme: drága, káros, és büdös leszel tőle.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!