Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy lány, mit tegyek? Ez már leszbikusság vagy csak egy átmeneti dolog?
Nekem sok leszbi barátnőm van, az kicsit más szerintem...
A leszbik valójában általában alkatra is nagyon fiús lányok, a viselkedésük néha zavart...
Amit érzel, az serdülőkorban teljesen normális, nekem 2 ilyen barátnőm is volt.
Annyira imádtuk egymást, együtt aludtunk, fürödtünk, én is úgy éreztem, hogy már súrolja a szerelem határát, de nem,...ez nem az.:)
Ez inkább csak nagyon jó barátság, + valószínűleg van ebben a lányban valami, ami miatt hasonlítani akarsz rá, ami megfog benne...
Mielőtt azon gondolkodnál, hogy lépj-e értékeld át hogy mennyit jelent a barátságotok! Ha egyszer teszel bármit is attól a barátságnak vége. Lehet hogy együtt lesztek valameddig, de kapcsolat után nincs barátság. ezen kívül lehet hogy el fog kerülni mert ő nem viszonozza az érzéseid. Gondold át mennyit jelent a barátságotok és ha sokat, felejtsd el!
ha nem meg próbálkozz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!