Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy ebook olvasónak van...

Ha egy ebook olvasónak van színes kijelzője, akkor annak nem olyan "jó" a képernyője? (linkkel)

Figyelt kérdés

Úgy értem, akkor olyan a képernyője, mint a monitoré? Direkt azért szeretnék ebook olvasót, hogy ne olyan képernyője legyen.

Pl. ennek milyen van? Mert színes képernyő van, de mégis úgy látom, hogy nem monitorszerű. láttam már iylet élőben, de csak egy pillanatra.

[link]

2012. okt. 5. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
kristályos ebookot vegyél, drágább de jobb a szemnek,nagyon sok ideig bírja az aksi,és mindenki dícséri.:)
2012. okt. 5. 22:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Kristáloys? Amúgy, azóta választottam egyet (egy nálam jobban hozzáértő segített), de ha már itt vagyunk, érdekel, azt hogy érted.
2012. okt. 6. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:
van kristálytechnikás-megjelenítős dolog, minimális háttérfény van,olyan mint a régi tetris kijelzője.:D nem világít az arcodba:)
2012. okt. 7. 15:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Eink van azon, amit rendeltem, ezért arra jó képernyője van, nem tudom másképp megfogalmazni. De köszi.
2012. okt. 7. 21:45
 5/6 anonim válasza:
Ha színes kijelzője van, akkor nem EInk. A háttérvilágítás már tészta, az már van a Kindle Paperwhiteban, teljesen jó. Ami színes, az olyan mint a monitor és rontja a szemet.
2013. márc. 8. 09:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, köszönöm, azóta megoldódott a probléma.
2013. márc. 8. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!