Miért van az hogy mikor egy újabb játékkal játszom a gépem képernyője befagy és újra kell indítanom?
Figyelt kérdés
Először a processzor hűztésére gyanakodtam de miután kicserétem se lett jobb.
configom:
Processzor: Intel Core 2 Quad (4 magos 2,5Ghz)
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-S2L
Videokártya: ATI Radeon HD 5670 1GB GDDR5
Ram:DDR2 2*2 gb Kingston és Kingmax
HDD:Samsung 250GB HD252HJ
Táp:USP5565 565W
Hűtés: Arctic Cooler 13
2012. aug. 26. 21:13
1/5 P.O.C. válasza:
Mert a tápod egy ipari hulladék HKC.
2/5 A kérdező kommentje:
Remek hír. Milyen tépot kéne használnom és hány wattosat?
2012. aug. 26. 21:58
3/5 P.O.C. válasza:
Nem a watt számít soha egy tápnál, hanem a minőség, megbízhatóság és műszaki felépítés.
A te gépedet röhögve kihajtja egy 350-400 W -os táp is. Sőt még kisebb is, de ennél kisebbeket már nem igazán lehet kapni.
A lényeg hogy normális legyen. Alsó középkategóriába, jelenleg a legjobb választás az FSP APN, FSP Hexa, Chieftec CTG,..,..
4/5 A kérdező kommentje:
És enm lehet hogy esetleg a videokártyámmal van a gond?
2012. aug. 27. 18:59
5/5 P.O.C. válasza:
Az is lehet távolról nem látok bele, persze én már rég kipróbáltam volna egy másikkal, természetesen rögtön utána, hogy bemértem a tápot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!