PARTY ROCK!!!! PARTY! Mit nem lehet ezen érteni? Az LMFAO ELEKTRO-HIPHOP stílusú zenét játszik, és NEM ROCKOT! A Party Rock egészen más, ha tényleg a fanjuk lennél, nem kevernéd össze a kettőt -.- Azért szidják, mert a legtöbben a hangszeres zenét szeretik. Én nagy rajongójuk vagyok, de tényleg b@szott nagy rajongójuk, de tudom hogy NEM ROCK! és ők SOHA, érted? SOHA nem nevezik magukat rockereknek, én sem nevezem magam emosnak, meg modellnek, meg tűzoltónak, MERT NEM VAGYOK AZ!
2012. okt. 20. 10:19
22/30 anonim válasza:
Kedves LiliDoki, Helgus meg még az ég tudja ki !
Unjuk a hülye kamukérdéseidet.
2012. okt. 20. 13:14
23/30 anonim válasza:
13:40 egyetértek:D szegény kiscsaj unatkozik. kedves rockerek/rockot szeretők/vagy simán zenèt szeretők! ne húzzátok fel magatokat, a kérdés csak kamu. amúgy a kis k*rva üzenetben is nagyon kemény,de egy válasz után nem ír vissza. 'kedves' kérdező. már nem is tudom mit mondjak. elég annyi, hogy kérlek húzz el a gyk-ról, mert mindenkinek elege van belőled. kössz.
2012. okt. 20. 19:52
24/30 Zakk válasza:
Figyelj az "LMFAO" mióta rock?
A rock Gun's N Roses, AC/DC, Queen, stb. együttestől kezdődik.
2012. nov. 4. 16:43
25/30 anonim válasza:
Huuuh... jaaaaj... Az LMFAO nem rock. Semmiképpen sem. Partizenét játszanak, sima dubstep. Azért hiszik sokan az LMFAO-t rocknak, mert a Party rock anthem és a Sorry for party rocking számukban benne van, hogy rock.
Azt ajánlom hallgass meg egy igazi rock számot, és akkor rájössz a különbségre.
2012. nov. 11. 18:50
26/30 anonim válasza:
LMFAO rockegyüttes igen , fogjátok má fel
2013. márc. 24. 22:01
27/30 anonim válasza:
A rock zene a Guns n Roses-nál kezdődik .. vagy MO-on az Eddánál :)
2013. ápr. 7. 12:49
28/30 anonim válasza:
"Huuuh... jaaaaj... Az LMFAO nem rock. Semmiképpen sem. Partizenét játszanak, sima dubstep. Azért hiszik sokan az LMFAO-t rocknak, mert a Party rock anthem és a Sorry for party rocking számukban benne van, hogy rock.
Azt ajánlom hallgass meg egy igazi rock számot, és akkor rájössz a különbségre."
Oktass már a dubstepről haver... Nero Skrillex Knife Party Modestep, na ők dubstepet játszanak. Azt ajánlom hallgass meg egy számot a fentiek közül és rájössz a különbségre.
2013. ápr. 7. 13:11
29/30 anonim válasza:
27-es: Felsoroltál kettő elképesztően szar rockzenekart. Gratulálok.
2013. ápr. 7. 15:10
30/30 anonim válasza:
Az lmfao valami electro szerűséget játszott, a kis trollocskák meg faszán észrevették hogy ezzel a "lmfao rock" dologgal jól lehet idegesíteni a rockereket és indultak is a kamukérdések. Ennyi az egész
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!