most komolyan azt akarod, hogy a föld lángba boruljon?! és ezt nem csak a helyesírásra értem... mi az, hogy jobb? annyira értesz hozzá, hogy meg tudod mondani? max véleményed lehet, hogy mi tetszik jobban! nagyon remélem, hogy csak viccből írtad ki ezt a kérdést...
2012. okt. 13. 18:22
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem. A One Direction és az LMFAO csókolomot köszönhet a Guns N' Roses-nak.
2012. okt. 13. 18:23
3/20 A kérdező kommentje:
miér lenne vicc ? fullra komoly
2012. okt. 13. 18:27
4/20 anonim válasza:
zeneileg és szövegileg is igényesebbnek tartom a guns 'n' roses-t.
2012. okt. 13. 19:12
5/20 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne hogy ez egy kamu kérdés... ha nem akkor viszont csak egy dolgot tudok hozzáfűzni:
I don't want to live on this planet anymore...
2012. okt. 13. 20:01
6/20 chrishu válasza:
A GNR kitörli a seggét a kedvenceiddel
2012. okt. 14. 10:18
7/20 anonim válasza:
KOMOLYAN GONDOLOD H EGY VÁNDÁJREKSÖN FELÉR EGY OLYAN ZENEKARRAL AMI MÁR A 80-AS ÉVEK ÓTA HÓDÍT????.. -_- .. SZERINTED MIÉRT HALLGATJÁK MÉG MOST IS AZ EMBEREK?? MER VAN MONDANIVALÓJA ÉS EZERSZER JOBB ZENÉT CSINÁLTAK MINT VALAHA FOGNAK A MOSTANI SLÁGEREK !!!!
: True Gunner♥
2012. okt. 14. 11:01
8/20 anonim válasza:
"csak néhányan nem így gondollyák mint ahogy én."
hát erre most mit mondjak?
neked az a kötelességed hogy megváltoztasd más véleményét arról hogy milyen zenét hallgason?
ki vagy te?
2012. okt. 14. 16:46
9/20 anonim válasza:
Remélem hogy ez egy kamukérdés egy unatkozó embertôl. Hogy melyik a jobb? A Guns n Roses egy legenda míg az One Direction egy divat szar amit max 14 évesek hallgatak.
De remélem tényleg kamu.
2012. okt. 14. 17:40
10/20 anonim válasza:
Én a felsorolt 3-ból kettőt szeretek: LMFAO és a GnR-t, de a 1D-t nem. Nekem túl sziruposak. Túl ,,cukikák".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!