Szerintetek is régebben,70-es 80-as 90-es években sokkal igényesebb, dallamosabb és jobb zenék voltak, mint a mai hulladékok?
Gondolom akkor electro kifújva, de nekem csak az ami élvezhető. Nicki Minai (vagy tudja a f@sz hogy kell írni), David Guetta, Rihanna, Flo Rida - nekem ez a hulladék.
Sub Focus - Falling Down (Elliot M Remix)
Ez ugyan egy electro szám, de ha ez nem dallamos, akkor semmi sem...
Szerintem általában egyszerűsödnek a dallamok az idő előrehaladtával. Sokkal összetettebb felépítésűek voltak a régi klasszikus zenék. Egyre gyakoribb, hogy majdnem ugyanaz a dallam ismétlődik végig, ráadásul egyetlen szólamban. Na, a klasszikus zenében ilyen nem nagyon volt. :)
Bár szinte mindenféle stílusban akad igényes és igénytelen zene ma is.
Egyébként az elektronikus zene is lehet igényes. Attól, hogy elektronikus hangzásokból áll össze, még akármilyen dallam is lehet, és akármilyen alaposan kidolgozott is lehet.
Egyetértek a kérdezővel, talán a 80-as évek zenéje volt a legjobb, ami a könnyűzenét illeti.
nos, mai gyerek vagyok (15f), szóval képviselhetem a generációmat. :)
igen, én is úgy tapasztalom, hogy, ha meghallgatok egy régebbi és egy új számot, valószínűbb, hogy a régi tetszik. ha nem is lesz a kedvencem, legalább nem zavar.
manapság mindenki azt hallgatja, ami a csapból folyik. lehet, hogyha mindenhol 2pacet meg a guns 'n' rosest reklámoznák, akkor többen hallgatnák. bár én mostanság is találok jó zenéket, régieket és újakat is, több műfajban is. (rap, reggae, rock/metal)
summa summarum, mindig is voltak, vannak és lesznek jó zenék, max nem azok a népszerűek.
remélem kielégítő a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!