Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is sokkal jobb a...

Szerintetek is sokkal jobb a One Direction és LMFAO mint a Guns'n Roses?

Figyelt kérdés
Mer szerintem egen csak néhányan nem így gondollyák mint ahogy én.

2012. okt. 13. 17:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

X'''''''DDDDDDDDDDD

"gondollyák" NO COMMENT

2012. okt. 17. 01:46
 12/20 anonim ***** válasza:
81%
az 1D nyálzenekar, az LMFAO a kedvencem, a Guns'n Roses-t is szeretem, jó zenéik vannak :) A Sziget Fesztiválon az LMFAO többek között a guns'n Roses egyik számát is játszotta :) Nagyon állat volt :)
2012. okt. 20. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:
91%
Én nem tudok se LMFAO-t se One Directot hallgatni. Guns n Roses-on és ACDC-n élek, 15 éves lány vagyok, sokan nem is értenek meg, de nem is várom el, ezt mindenki maga dönti el. A guns n rosestól mindig kirázba hideg, acdc pedig....nos ő acdc :D
2012. okt. 20. 17:42
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
KILL YOURSELF!!!
2012. nov. 13. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
jaj kérlek. :D félre informáltak. :) Drágám ne aggódj, most tudom hogy így gondolod, de hidd el hogy pár év múlva rá jössz miért ez a sok negatív válasz :P GUNS N ROSES FOERVER <3 L/14
2012. nov. 30. 20:26
 16/20 anonim válasza:
92%

Jézusom, te is csak egy újabb divatmajom p*csa vagy, mint a többi.. de sebaj, a divat elszáll, a fejed lágya benő, reméljük...

Ezek, meg az összes többi mainstream divatsz*r együtt véve soha nem lesz olyan jó, mint a Guns N' Roses. Azt még mindig szeretik, hallgatják, aztán az ilyenek meg csak egynyaras sz*rok. Érdekes, már azt a parti "rokkot" se énekli senki. Pár hónap kérdése és az one erection mánia is elszáll. Jön valami új... reméljük, nem lesz sz*rabb.

2012. nov. 30. 20:33
 17/20 anonim válasza:
21%
Ja meg tanulj meg írni, Cicus-mucus.
2012. nov. 30. 20:33
 18/20 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem te b.u.z.i vagy. :3
2012. nov. 30. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:
91%
Remélem kamu kérdés...Ha nem,akkor nagyon "sok" eszed van(ami a helyesírásodon is látszik).Esetleg még ha azt írnád csak hogy szerinted jobb,akkor jó azt el lehet fogadni.De ez:"Mer szerintem egen csak néhányan nem így gondollyák mint ahogy én."(amúgy "merT" "igen" és "gondolják")Miért kéne úgy gondolják ahogy te? A te dolgod hogy enyhén nincs jó ízlésed.Nem arra gondolok hogy mindenkinek rockot kéne hallgatnia mert vannak normális rapp,jazz,blues stb számok,sőt 1-2 normális pop szám is van(én azt se szeretem,de ez csak ízlés kérdése).Ezek viszont tipikus divat szarok,amikre pár hónap múlva az se emlékszik aki elvileg szerette.Viszont normális emberek ezt nem szólnák le hogy ezt szereted,de ha ilyet írsz/mondasz mint amit fentebb idéztem tőled,akkor meg is érdemled hogy a szemedbe mondják hogy egy szar amit hallgatsz,és ilyeneknek mint a Guns N Roses max a cipőjüket nyalhatnák tisztára,ha egyáltalán megengednék.
2012. dec. 30. 18:14
 20/20 anonim válasza:
100%

*mert

*gondolják

Ugyan már, ezt te sem gondolhattad komolyan. A Guns N' Roses a büdös életben nem fog elfelejtődni, azok a szarok meg sehol sem lesznek pár év múlva. A "zenéjüket" meg nem is lehetne egy mondatban említeni a Guns N' Roseséval.

2014. júl. 11. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!