Miért mondják sokan, hogy a LMFAO nem rock, mikor mindenhol azt mondják hogy az?
Ők is a legjobb rockegyüttesnek nevezik saját magukat.
És miért szidják ennyien ? (bár a 99% csak féltékeny de akkor is)
Te, az LMFAO olyan távol áll a rocktól, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyenesen a wikipédiából:
"Az LMFAO egy 2006-ban[1] Los Angelesben alakult rapperekből és táncosokból álló amerikai elektro-hop duó."
Én még SOHA nem hallottam volna, hogy valaki az LMFAO-t rocknak mondta.
az osztályomból mindenki szereti és nagy rockereknek is vallják magukat a lmfao miatt.
ÚGY DÖNTÖTTEM HOGY A VÁLASZOKAT AMIK ÉRKEZNEK MEGMUTATOM NEKIK!
Jézus.
Ha ezek közül a zenekarok közül 1-et nem ismernek, akkor nem rockerek
Led Zeppelin
Guns n Roses
Sex Pistols
Jimi Hendrix Experience
Rolling Stones
Beatles
Vicces vagy LiliDoki...
A Black Sabbath szar, a rockerek igénytelenek máshol meg hatalmas rocker vagy...
prominent electronic characteristics with influences of hip hop, 80s synthpop and dance with lyrics about partying, and having a good time in the night life.
ez a party rock...
A rock mindig a lázadást és a nem beletörődést szimbolizálta és szimbolizálja ma is, elméletben ugyan azt jelenti a party rock, mint amit a rock jelentett 1950ben, csak itt most a zenei alap nem a blues és a country hanem az elektromos zene és a hip-hop...
http://www.youtube.com/watch?v=_z-hEyVQDRA
Ez majd kiveri az agyatokból a sok szart amit a média meg a rádió akar bemesélni nektek,aztán különbséget tudtok tenni az ilyen lmfao féle fos között és az igazi zene közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!