Miért mondják sokan, hogy a LMFAO nem rock, mikor mindenhol azt mondják hogy az?
Figyelt kérdés
Ők is a legjobb rockegyüttesnek nevezik saját magukat.
És miért szidják ennyien ? (bár a 99% csak féltékeny de akkor is)
2012. okt. 18. 16:15
11/30 anonim válasza:
Azért én a Metallicásokat is legalább annyira unom, mint az LMFAO-t, most komolyan gyerekek, minek egymásra erőltetnünk a saját ízlésünket?
12/30 anonim válasza:
metalicának például ez egy borzasztó száma...
13/30 anonim válasza:
nyugi van gyerekek,botfüllel születni kell ,nem tetszhet mindenkinek a jó zene.
14/30 anonim válasza:
borzasztó szám de azért mindenhol azt állítják köztünk én is,hogy ez a rock történelem EGYIK legjobb dala D: Mondom botfüllel születni kell,jó jb hallgatást bogyókák
15/30 anonim válasza:
:) Tényleg nem érzitek égőnek, hogy leminősítetek embereket azért, mert nem tetszik nekik a zenétek? Csodálkozunk, ha nincs az emberekben összetartás, ha ilyen apróságok miatt valakit leszóltok?
16/30 anonim válasza:
ja, neked elég botfüled lehet ha tetszik ez a szám...
17/30 anonim válasza:
Ha ez nekem szólt, akkor most olyan dologba szóltál, amit nenm igazán fogtál fel elsőre... olvass vissza.
18/30 anonim válasza:
"Azért én a Metallicásokat is legalább annyira unom, mint az LMFAO-t," (ez nem érdekel)
"most komolyan gyerekek, minek egymásra erőltetnünk a saját ízlésünket?" (ezzel meg egyet értek)
am én égek hogy milyen metallica rajongók vannak.
(mielőtt valaki beszólna, a metallica az egyik kedvenc bandám)
19/30 anonim válasza:
Itt mindig az elektronikus zene és a rockzene szeretők között alakulnak ki a viták.
Gyerekek, legyen már eszetek! Hallgasson mindenki hiphop-ot, és problem solved. :)
20/30 anonim válasza:
A Metallica Trash Metal, nem Rock, szedjétek már össze magatokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!