Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok Csobot Adél 12-be...

Mit szóltok Csobot Adél 12-be jutásához?

Figyelt kérdés

2012. okt. 6. 21:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Még semmit, mert még nem tértem magamhoz.
2012. okt. 6. 21:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem gondoltam volna..Kár,hogy nem Danics Dórát vitte:/
2012. okt. 7. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmasat csalódtam Malekba, vagy TV-n keresztül volt csak ennyire rémes, vagy a Malek szó szerint süket de én egy szemrebbenés nélkül megmondtam volna neki hogy menjél szépen haza a dolgodra és gyakorold tovább az éneklést még úgy 2-3 évig. Most oké beválasztotta de szerintem maximum a 2. adásig fog eljutni utána repülhet. Bár ha a Malek direkt csinálta ezt mert lehet valami olyasmit akar elérni hogy sz@rból építsen várat és megmutatni a közönségnek azt hogy ő milyen jó, mentor, lehet erre megy ki a játék de szerintem nagyot fog koppanni, és szerintem a próbákon már a haját tép ki meg lehet már meg is bánta. De még azt sem tartom elképzelhetetlennek hogy lefizették hogy ő jusson be vagy csak szimplán pofára ment az egész.
2012. okt. 7. 22:01
 14/15 anonim ***** válasza:
37%

"Azért az sem semmi hogy a saját rajongói oldalán (FB-n), ahova Adélka írogat, az utóbbi néhány percben több olyan komment is érkezett hogy te h.ülye k.urva meg r.ibanc stb... "

És te olyan értelmesnek tartod magad, hogy szerinted normális, ha egy 18 évest elmondanak minden sátánnak, miközben még gyerek? Gondolkodj már ember, nem sorozatgyilkosról beszélünk, csak nem tetszik mindenkinek, amit csinál. Te se vagy különb, sőt.

2012. okt. 7. 22:31
 15/15 anonim válasza:
Az x-faktorban drukkoltam neki.De most már rájöttem,hogy uram isten mit csináltam??!
2013. dec. 27. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!