Csobot Adél (X-faktor) bekerült a mentorházba. Ez hogy lehet?!
Több dolog is eszembe jutott már erről az Adélről.
A csoportos éneklés során is gyenge volt, most viszont elképesztően borzalmas. Nem túlzok, tényleg szörnyű volt, a középkorú biológusnő produkciója volt ehhez hasonló, aki a Tankcsapda-számot "énekelte". Szakmailag totális bukás a szememben.
Arustei Andrea nem jutott tovább, pedig neki kellett volna, sőt ő még a 6-ba is belefért volna, mondjuk valamelyik szőke helyett.
A 28 év alatti fiúk csoportja volt a legerősebb, ott kellett volna 7-et választani. Hiba volt kiejteni Fóris-Ferenczi Gábort, és alighanem Mihálka György és Ónodi János (akit érthetetlen módon se most, se szombaton nem adott le a TV) is jobb, mint akár a fogszabályzós, akár Adél "pasija", bár ő most volt talán a legkevésbé rossz.
Adélre visszatérve: sürgősen meg kellett nézetni őt egy pszichológussal, és azért sürgősen, mert előbb-utóbb pszichiáterre lesz szüksége.
A legjobb 10 szerintem (sorrendben):
1. Meggyes Csaba
2. Ekanem Bálint
3. Oláh Gergő
4. Antal Tímea
5. Jáger Kinga
6. [Fóris-Ferenczi Gábor (kiesett...)]
7. Lass Bea
8. Szabó Dávid
9. [Arustei Andrea (kiesett)]
10.[Mihálka György (kiesett)]
Zámbó is hamis volt, nem csak vasárnap, hanem szombaton is. Nálam nem fér be a 10-be. Kvaka, Pál Loretta - ők közepesek. A csapatokról nem nyilatkozok, mert eleve elhibázottnak tartom, hogy együtt versenyeznek egyedüli énekesekkel.
ő Arustei Andrea
szerintem is neki kellett volna továbbjutnia
Adél szégyen az erdélyiekre nézve (én is az vagyok).
Ez a +1 fő meg médiafogás. Az amerikai x faktorban az új évadban úgy állították ezt be, mintha ez lenne a világon a legújabb csoda :)
Adél meg egy nagyképű kis liba, azt hiszi magáról, hogy ő a világ közepe... tudom... osztálytársam volt 5 évig. Élőben mégszörnyűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!