Mi a véleményetek Csobot Adélról?
Nekem tetszik.
És a hangja is jó:)
A hangja jó. Már most vannak sztároskodást mutató tulajdonságai, őróla biztosak lehetnek a műsor készítői, valamint akik belőle (is) fognak élni, hogy ez a lány az a típus, aki mindent el fog követni hogy még mindig írjanak róla a lapok, és még mindig szerepeljen bennük. Magyarul: a tipikus eladható, fiatal, középpont-mániás celeblány alapanyag.
Ráadásul a magyar pasik nagy része imádja a hozzá hasonlókat, akikról málé mosollyan jegyzik meg elhomályosult tekintettel "aranyooos". Magyarul: kell a sajtónak, kell a srácoknak. Innentől a hangja és ú
úgy általánosságban pl. az arca mindegy. Csipog, riheg-röhög, mónikálja magát, ergo "egyéniség" és természetesen "cuuuukiiii".
ELadható, na.
(más kérdés, hogy ha mondjuk vele egy suliba kéne járnom, falra másznék tőle, de ez feltehetően abból is fakadna hogy általában a külsőre szürkeegér, de rihegi-röhögi középpontmániás csajokat úgy ámblokk péklapáttal kergetném.)
Idegesítő.
Tipikusan az a fajta ember, akitől 2 másodperc alatt ugrik a vérnyomás 200/120-ra.
kövezzetek meg, de szerintem nem így van.
ez a lány egy elkényeztetett kis tini, aki túljátssza a szerepét, érdekes akar lenni, azt gondolja, ilyen színjátékkal ami mellesleg eléggé átlátszó (nem is értem a mentorok hogy kajálhatják be) állandó mű gesztusok és vigyor, ahogy kis szendének és aranyosnak akar tűnni.
undor. a hányinger fog el tőle.
2 szer nem bírta megcsinálni a feladatot, a szuper tehetségével kb a fél dalt szar hangról indította és fel sem tűnt neki egy jó darabig. hagyjuk már.
összeillik a kis szőke backstreet boy klónnal. csak ő egy fokkal okosabb mert nem játssza annyira a fejét.
Antal Tímea százszor jobb és szerényebb mint ez a kis szerencsétlen 15 éves.
tuti ismét jön a lepontozás mert elmondom a véleményem (általában így szokás "gyakori k-s" körökben.) kb u.ezt leírtam egy hasonló kérdéshez ahol a válaszírók imádják a kis férget :D
de itt reálisabban gondolkodtok! (: ez tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!