Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek Csobot Adélról?

Mi a véleményetek Csobot Adélról?

Figyelt kérdés

az x-faktor új üdvöskéje :D

http://www.youtube.com/watch?v=W4VHe-VAgPs

2012. okt. 1. 14:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

# 9/10 Időpont tegnap 13:42

Teljesen egyetértek veled. Anyám már az első pillanattól fogva utálta.

Antal Timinek és a Szulita-Vali-Petra triónak szurkolok. Na jó, meg kicsit Jangának is, mert a Balkán Fanatik óta szeretem a hangját.

2012. okt. 4. 15:11
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Egyik válaszoló már leírta, hogy a Domokos Fannihoz hasonló, engem is pont rá emlékeztet. Tőle is kirázott a hideg, amikor megszólalt, remélem ő is hasonló sorsra jut ha bekerül.
2012. okt. 5. 15:36
 13/19 anonim válasza:
9-es kommenthez: azért férgezni nem kéne... kicsit mintha nem lennél jól.
2012. okt. 5. 20:07
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
MINEK JUTOTT TOVÁBB AZ ÉLŐ SHOWBA????
2012. okt. 7. 16:11
 15/19 anonim válasza:
100%

13-mas, nem kell minden szóra ráugrani, de -szó ami szó-, nem való az élő show-ba, vagy ha igen, kis világunk eléggé elkorcsosodott. ez kell a népnek, a hamis, a mesterkélt vihogós viháncolós, a kedves szőke lánnyal ellentétben (hirtelen nem ugrik be a neve) de kiesett és ő nagyon nagyon jó volt.

adélka bevihogta magát az élő showba.mást nem nagyon tud. amit most énekelt is elég gyenge volt.

2012. okt. 8. 08:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Rendkívül unszimpatikus számomra. Ahogy ott illegeti magát, és játsza az agyát..
2012. okt. 9. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Bár ezt már leírtam másik kérdésben de még mindig így látom.Őrült szemei vannak,az a fajta akivel ha szakítasz vissza oson a lakásodba,hogy a polóidat szagolgathassa.
2012. okt. 10. 01:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem Danics Dórát kellett volna magával vinnie, de hát mivel ő nem az az a fajta lány, akit imád a média (értem ez alatt azt, hogy Adélon már az első pillanatban látszott, hogy beszélni fognak róla, mert olyan hülye), ezért Dóra nem juthatott tovább.

Kérdés, hogy a műsor készítői tudták-e, hogy Dóra kinek a gyermeke, mert lehet, hogy akkor a szenzációra éhes RTL őt viszi magával...(lásd Zámbó Krisztián).

2012. okt. 10. 08:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Megint aktuális a kérdés. 8 évvel később is ugyanolyan irritáló, mint régen. egy levakarhatatlan pitsa, rettenetesen utálom, bár egy hang ne jönne ki a torkán a jövőben.
2020. febr. 11. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!