Mit szóltok Csobot Adél 12-be jutásához?
Figyelt kérdés
2012. okt. 6. 21:13
1/15 anonim válasza:
Majd ha lenyugodtam, akkor válaszolok, most csak káromkodni tudnék, úgy érzem.
2/15 anonim válasza:
Ahelyett a kis ribi helyett Jáger Kingát kellett volna tovább vinni az élőadásba. Neki legalább van hangja! Olyan kellemes jelenség volt az a csaj, szemben Adél nagyképűségével.
3/15 anonim válasza:
Semmit. Tudtam, hogy be fog kerülni, mert sok p*csa majd rá szavaz, és dől be nekik a pénz a kasszába az smsektől.
4/15 anonim válasza:
csak ámultam és bámultam, hogy hogy lehet ekkora idióta a malek! inkább a jáder kingát, vagy azt a dórát engedte volna tovább!!!
5/15 anonim válasza:
Aaa...hat ez elkepeszto!!!
Mert Adel szineszkedesben tokeletes,mert szepen adja magat,ez teny,de hogy hangilag nincs ott,az biztos!
Malekban most hatalmasat csalodtam...
Lehet bejon neki a csaj,mar komolyan nem tudom,mit gondoljak...
Borzalom..fuuu a hideg kiraz attol a lanytol,nagykepu p.csa..
Juujj akkor,uuuuristeen ...fuh es ilyen visito hangon ,borzalom.
6/15 anonim válasza:
Hát, még mindig jobb Jáger Kingánál, mert neki legalább vannak érzelmei. Bár Dóra jobban megérdemelte volna.
7/15 anonim válasza:
Úgyis hamar kiesik az élő adásból!! Ha nem szereti a nép, nem szavaz rá és akkor annyi van neki!
8/15 anonim válasza:
Az a nagyképü p*csa megsem érdemelte volna hogy eggyáltalán eljusson idáig. Különben is, voltak nála jobbak. Ilyen arcot vágtam amikor Malek idióta, megfontolatlan döntését hallottan: -.-"
10/15 anonim válasza:
Azért az sem semmi hogy a saját rajongói oldalán (FB-n), ahova Adélka írogat, az utóbbi néhány percben több olyan komment is érkezett hogy te h.ülye k.urva meg r.ibanc stb...
Tisztára sztárnak tartja magát a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!