One Direction-Live While We're Young?
Mit gondoltok a nemrég megjelent klippről és magáról a számról?
Én egyszerűen imádom! Az összes kedvenc számuk körül ez lett a legkedvencebb!!:DD
Imádom a klippet, hogy olyan laza, hülyéskednek stb. és a zene az valami fantasztikus! Kapásból legalább 10-szer meghallhattam :D És az is valami hihetetlen, hogy 7 nap alatt már 30 milliószor nézték meg, ismétlem 7 nap alatt!
http://www.youtube.com/watch?v=AbPED9bisSc
Cöh...
Hatalmas élettapasztalattal rendelkezhetnek...
Első válaszadó! A JÓ ÉDES ANYÁD A FOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SZERINTEM ROHADT JÓÓÓ
Az én anyukám nem fos, a tiéd azonban csak az lehet, amiért ilyen retardált gyereket szült. Én csak véleményt nyílvánítottam erről a szarról, amit ti zenének neveztek. A kritika nem arról szól, hogy csak pozitívat mondunk! :)
Ugyanúgy lefog futni az 1D mint a többi szar tinibanda. Nem véletlenül tini. Az emberek tudod, felnőnek. Mikor a kiskcsögökből nagy bzik lesznek, elfelejtik őket. Így megy ez.
Nézd meg a Beatlest, a Queent, a Nirvanat, vagy akár Eminemet, mind képes volt akkorát alkotni, amekkorát az 1D sohasem fog.
Pontozz le te is a negatív kritika miatt, kérlek, csak hogy magad minősítsd! :)
Fos??!!
Szar??!!
Kifejtett érhető vélemény amit azok is elfogadhatónak találnak akik szeretik a bandát. PERSZE ennek a kijelentésemnek teljesen az ellentéte. A kérdezőnek teljesen igaza van! Egyet kell hogy értsek!
A Directioner társaim meg kicsit nyugodjanak le mert ha akarjuk ha nem meg kell szoknaunk hogy nem mindenki szereti a kedvenc bandánkat. A nemtom hanyadik válaszoló meg ne sértegesse más édesanyját hiába tűnik hétköznapinak néhány embernek ez a káromkodás. NEM AZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!