Ti mit gonoltok az one direction új számjukról a Live While We are Young-ról?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 15:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó!
Nekem nagyon tetszik!!!
2/9 anonim válasza:
Justin Bieberek megklónozva, akikért most folyik a tinik lány kis b.zik...
3/9 anonim válasza:
Elindítottam a videót a klipjükről, megláttam, vártam a 10. másodpercig, majd véletlenszerűen belekattintottam valahova a közepébe.Az ugrás az 1:35-ös időpillanatra esett, itt hallgattam 5 másodpercig, majd középső gombbal bezártam a youtubeot.
3 kérdésem van.
1.: Mostanában ez a divat, erre csurgatják a csajok a puncinedvüket?
2.: Mi ebben a jó, értékelhető?
3.: Csak szerintem hasonlítanak Justin Bieberre?
4/9 anonim válasza:
Volt szerencsétlenségem hallani....
hát.. [link]
5/9 anonim válasza:
oh igeeen ezaz EZAZ MINDJÁRT ELÉLVEZEK TŐLE ÁÁÁÁÁ
irónia volt. szar.
6/9 anonim válasza:
Én aszt vallom justin bieber klónokXDXDXDDXD
7/9 ZakuroSenshi válasza:
Jó szám! Pörgős dallamos! Részemről, imádtam!!
8/9 A kérdező kommentje:
Justi Bieber klónok ?? :D nem szólok semmit :D nekem nagyon bejott :)) szerintem ez az egyik legjobb számuk :)
2012. szept. 27. 15:25
9/9 anonim válasza:
Szerintem fantasztikus! Mi az, hogy Justin Bieber klónok? Fú de egy hülyeség! Ez egy pörgős, dallamos zene, vicces videóklipp..Justin meg inkább a lassabb zenéket részesíti mostanában előnyben és minden klippjében csajozik. Ők csak csinálják azt, amihez értenek és jól is csinálják!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!