Van egy dal, a Juventuson mostanában szól/t és a young szó van a címében. Megírnátok mi a címe és ki az előadója?
Figyelt kérdés
2012. szept. 17. 17:32
1/11 anonim válasza:
Fun: We are young
Nem szoktam Juventus rádiót hallgatni,de mostanában ez elég népszerű szám,és jó is :) Talán erre gondoltál.
2/11 A kérdező kommentje:
Ez az, köszönöm! Legmerészebb álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megtudom! :)
Nem tudom mit szoktál hallgatni, de van egy másik dal is, ami nagyon tetszik, csak arról sajnos még ennyit sem tudok, annak a refrénjében talán a black szó szerepel... hátha tudod mire gondolok! :)
Köszi!
2012. szept. 17. 17:41
3/11 anonim válasza:
Többet nem tudsz róla? Férfi vagy nő énekli? Sajna ennyiből nem tudom,mi lehet az. Rádió ritkán szoktam hallgatni,ezért a manapság felkapott számok közül nem mindet ismerem. Ezt is csak azért tudom,mert nagyon tetszik ez a szám :) De ha megírod a választ,megpróbálok utána nézni.
4/11 A kérdező kommentje:
Hát sajnos többet nem tudok... igazából arra sem emlékszem, hogy nő vagy férfi énekli, de talán inkább férfiak. Tök jó fej vagy, köszönöm, de ezt én is érzem, hogy reménytelen! Majd ha még hallom, akkor megpróbálok szavakat megjegyezni! Azért köszi :)
2012. szept. 17. 18:09
5/11 anonim válasza:
Oké,majd ha tudsz róla többet,írd meg nyugodtan. Szeretek kutakodni ilyesmik után. Talán nézd meg valamilyen toplistán,hátha rajta van. Én is úgy szoktam csinálni azoknál a zenéknél,amik tetszenek,de nem tudom a címüket. Átböngészek pár toplistát,amit ismerek róla azzal nem foglalkozok,a többibe pedig bele hallgatok.
6/11 anonim válasza:
Snoop Dogg & Wiz Khalifa ft. Bruno Mars - Young, Wild & Free talán ez lenne? youtubeon hallgasd meg
7/11 anonim válasza:
A második zene véletlenül nem a black and yellow? Wiz khalifa snoop dog meg még páran éneklik.
8/11 anonim válasza:
Janella Manaé-től,a youtube-on megtalálod.
9/11 naphtha válasza:
The Rolling Stones : Paint it black ?
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, tök jó fejek vagytok! :)
ez lenne az: http://www.youtube.com/watch?v=RgbKKZWZuQo
2012. szept. 23. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!