Mit gondoltok a nemrég megjelent klippről és magáról a számról?
Én egyszerűen imádom! Az összes kedvenc számuk körül ez lett a legkedvencebb!!:DD
Imádom a klippet, hogy olyan laza, hülyéskednek stb. és a zene az valami fantasztikus! Kapásból legalább 10-szer meghallhattam :D És az is valami hihetetlen, hogy 7 nap alatt már 30 milliószor nézték meg, ismétlem 7 nap alatt!
A megtekintések száma nem jelent SEMMIT ismétlem SEMMIT!
De attól, hogy fogdossák egymást, kikészülök
2012. szept. 29. 12:29
4/16 anonim válasza:
Leszarozzátok, azt mondjátok semmit mondó, mikor közben megse néztétek mit jelent magyarul a szöveg! Fogadni merek megse hallgatáttok!!
2012. okt. 3. 17:41
5/16 A kérdező kommentje:
Egyetértek a 4. válaszolóval. Tükrözi a szám az egész fiatalságot, hogy használjuk ki a lehetőségeket, merjünk kockáztatni, mert később már lehet, hogy nem lesz rá lehetőségünk és a klip nagyon jól tükrözi, hogy az, hogy "éljünk, amíg fiatalok vagyunk" nem feltétlenül azt jelenti, hogy igyuk le magunkat öntudatlan állapotig vagy drogozzunk be, hanem csináljunk szórakoztató dolgokat, ami miatt nincs bűntudatunk, és amivel a fiatalságunkat tükrözhetjük.
Kár, hogy néhány emberből csak az utálat beszél.
2012. okt. 3. 19:16
6/16 chrishu válasza:
Nem az utálat beszél belőlem. A baj ott kezdődik, hogy egyesek képtelenek elfogadni, hogy nem minden ember szereti azt amit ő(Kérdező, ezzel nem rád célzok)
2012. okt. 4. 18:45
7/16 A kérdező kommentje:
Én sem pont rád céloztam azzal, hogy azt írtam, hogy egyes emberekből csak az utálat beszél. Én például elfogadom, ha nem tetszik valakinek, mert nekem is sok olyan előadó/ énekes van, aki nem tetszik. Én azzal nem értek egyet, hogy a nem tetszést kultúrálatlan formában adják elő egyes emberek. Nem kell őket fikázni csak azért, mert nem szereted őket, aki ne szereti ne halgassa és ne nézzen One Directionnel kapcsolatos dolgokat. Én pl nem szeretem Fluor számait, mégsem írok a videói alá üzeneteket, hogy sz.ar, mert én attól függetlenül nem gondolom, hogy sza.r, csak nem az én ízlésem, meg GyK-n sem írom ki, hogy fo.s + stb..
2012. okt. 4. 19:12
8/16 anonim válasza:
én nagyon imádom!már péntek óta ezt hallgatom folyamatosan.legjobb számuk..a klipp meg nem érdekel=l
2012. okt. 7. 14:30
9/16 anonim válasza:
Én egyszerűen imádom!! Mondjatok bármit de én szrelmes vagyok ebbe a dalba:D A magyar szövege is nagyon tetszik mert van mondanivalója és sok igazság van benne. A klippre meg csak ennyit mondok: *______________* ♥
2012. okt. 15. 21:13
10/16 A kérdező kommentje:
Ez az a dal amibe már az első sor után beleszerettem! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!