Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fender Squier Bullet Strat -...

Mathew555 kérdése:

Fender Squier Bullet Strat - megéri?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy olcsobb gitárt venni, mivel nincs sok pénzem drágábbra... Ezt néztem ki magamnak... Megéri megvennem?

2012. szept. 20. 16:08
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Holnap jön meg nekem, akkor majd írok neked róla egy picit, bár erősítőm még nem lesz hozzá holnap. De természetesen a kivitelezésről biztos tudok pár szót, ha már meglesz nekem.
2012. szept. 20. 21:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Oké, kösz szépen
2012. szept. 20. 21:29
 3/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó gitár és ha kezdő vagy nem éri meg drágábbat venni.Én már rég óta használok egyet és meg vagyok vele elégedve.Jó technikával mindent tud amit egy átlagos gitárnak tudnia kellene.
2012. szept. 21. 14:44
 4/21 anonim ***** válasza:
Na nekem is megjött tegnap délután. Rákötöttem a Hifi-re még azzal is jól szól, de a hangzási véleményem körülbelül eddig ennyi. A tapasztalatom az, hogy a kivitelezés szép, a hangolókulcsok viszont tényleg nagyon gagyik, emiatt a tremolót. Sajnos beállítva nem volt rendesen, és én sem nagyon tudom beállítani, úgyhogy majd valahova elviszem, hogy állítsák be nekem, de egyébként még így is játszható bőven, és kényelmes a nyak. Csak kicsit görbe, és a húrmagasság sem az igazi.
2012. szept. 22. 12:38
 5/21 anonim ***** válasza:

A nyak általában egy kicsit görbe. :)

De kérdés, mennyi az a kicsi...

2012. szept. 22. 17:28
 6/21 anonim ***** válasza:

Igen a nyaknak általában picit görbének is kell lennie. A tremoló használatát pedig nyugodtan el is lehet felejteni az ilyen olcsó gitároknál, mert csak elhangolja a húrokat és ez ellen nem is lehet semmit tenni, max kicseréled egy jóra, de akkor már egy komolyabb gitárt jobban megéri venni. Azért magát a gitárt (húrmagasság, húrláb, nyak stb..) érdemes szakemberrel beállíttatni, általába ilyen 1-2-3 ezerből megvan.

Amúgy meg a bullet strat nem rossz gitár. Kezdésnek simán jó!

2012. szept. 22. 18:14
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen én is úgy gondoltam, hogy hangszerészhez viszem. Ma viszont délután ahogy hazajöttem, és megpengettem a G húrt, iszonyatosan zörgött. Meghúztam a hangolókulcsot, az kicsit mérsékelte, de nem teljesen. Tettem egy vékony réteg zsebkendőt a húr alá a nuthoz, az sem segített. Úgyhogy most nézek mint a moziban, hogy mi van vele. Ha más nem akkor a hangszerész ezt is megoldja, csak egyelőre még nem szándékoztam hangszerészhez vinni...
2012. szept. 22. 21:16
 8/21 anonim ***** válasza:

A papírzsebkendő érdekes ötlet, de nem javasolt. :)

Ha a nyereg jól van megcsinálva, egy nagyon vékony felületen, gyakorlatilag egy késélnyi helyen kell felfeküdnie.

Ha a zörgés a felső néhány bundnál van, akkor lehet a nyereg az oka általában.

2012. szept. 22. 21:52
 9/21 anonim ***** válasza:
Mármint a húrnak felfeküdnie a nyergen :)
2012. szept. 22. 21:53
 10/21 anonim ***** válasza:
Állítottam egy picit a húrvezetőkön, és lekopogom, de most nem zörög.
2012. szept. 23. 10:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!