Mennyiért lehetne eladni egy kb.7 éves Squier Affinity Statrocaster gitárt?
Kb. 7 éve vásároltam, de nem igazán tanultam meg rajta játszani ezért eladám, de nem tudom, hogy mennyit ér ez a gitár. Adnék hozzá tokot, pántot, pengetőt (bár ez szerintem basszerhez való, mert elég kemény), illetve egy 20 wattos Harley Benton erősítőt. Annyi baj van csak vele, hogy a húrokat azonnal le kéne cserélni, mert 7 éve ugyanaz van rajta, elveszett a tremoló kar, a gitáron a koptató nevéhez hűen egy kicsit kopott.
Szerintetek mennyit érhet ez? Újonnan 55 ezer volt az egész csomag.
A Squier nem Fender.
30-40 körül kaphatsz talán érte, de érdemes lenne lecserélned a húrokat, mert ha bárki kézbe veszi 7 éves húrokkal lehet, hogy nagyon hamar visszaadja és menekül...
Ez természetes, szándékomban áll cserélni rajta a húrokat, úgyis rá férne egy kis tisztítás is. :)
Köszönöm a válaszod!
Nos, nyilván állapottól függ, látni is kéne, de szerintem 30ezer körül érhet. én akartam venni olyan gitárt, 30alatt nem árultak, talán egyszer láttam 27ezerért. Ha tokkal együtt adod, 30 szerintem reális. Az erősítőt meg külön, 10-12ezerért el lehet adni, ha szerencséd van. pánt-pengető, az úgy túl sokat nem ér, de ha adod hozzá, írd mellé.
Egy tremolókart meg szerezz szerintem hozzá valahonnan, mert nem drága, de na, azért mégis cuki úgy hirdetni, szerintem, hogy nincs meg a tremolókar.. mintha komplett számítógépet hirdetnél úgy, hogy egér nincs hozzá..azt a párszáz forintot megéri, hogy teljesebb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!