Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van-e manapság olyan fiatal,...

Van-e manapság olyan fiatal, akinek akinek tetszik a lassan-lassan már feledésbe merülő 80-as évek magyar rock zenéje, és hidegen hagyják a manapság futó (zenei kultúrát és ízlést abszolút nélkölöző) egyhangú zenék?

Figyelt kérdés

Olyan stílusra gondolok,mint amilyet pl.: a P.Mobil,a Beatrice,a Karthago,esetleg régebbről a Tűzkerék stb.produkált.

Nagyon jó volt 09.08-án az esti X-Factorban Stone produkciója is.

2012. szept. 9. 14:12
1 2
 11/15 k.lau13 ***** válasza:

14 éves rocker lány vagyok, nyáron voltam Karthago koncerten, ott megértettem, mi az a rock... Egész életemben ilyeneket hallgattam, vagy még régebbieket,(bár a magyarok hozzám sem jutottak el annyira) mint pl. Rolling Stones-t meg Deep Purple-t, vagy Jimi-t egyértelműen, mondjuk az apám miatt nem lett volna egyszerű mást hallgatni, de így utólag óriási köszönet neki, a rock az egész életem =D

Hát mint mondtam, 14/L

(és én is remélem, hogy nem vagyok egyedül, és sokan hallgatják még ebből a korosztályból az igazi zenéket =D)

2012. szept. 16. 13:19
 12/15 anonim ***** válasza:
én csak a 70-es 80-as 90-es évek rock zenéjét szeretem. magyarok közül kedvencem a Pokolgép. amúgy a kedvenc zenekarom a Guns N' Roses. :) 14/L
2012. szept. 22. 10:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Én a 80-as,90-es évek rock zenéjét is szeretem,bár nem sok magyart,de néhányat igen.P.mobilt én is bírom pl :)Amúgy egyetértek az utolsóval nekem is a kedvencem a Guns:)A régi,de nyilván ő is arra gondolt.Szintén 14/L
2012. okt. 1. 23:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Én magyarok közül Ossian, Pokolgép (Kalapács meg Rudan Joe felálásal) 15/F
2012. okt. 11. 20:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Kisebb mértékben a '70-es, '80-as évek hazai legendái is szerepelnek a gyűjteményemben, bár az igazi kedvencem a '90-es évek underground metalja. A korszakból nekem emlékezetes a Dinamit, (ős)Lord, pár P.box dal, néhány Edda, (ős)Pokolgép, Ossian, Omen. Gyűjtőm is ezeknek a csapatoknak a bakelitjeit és a bootlegjeit.

19/F Nem tudom mennyire számítok ezzel fiatalnak.

2013. jan. 7. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!