Van-e manapság olyan fiatal, akinek akinek tetszik a lassan-lassan már feledésbe merülő 80-as évek magyar rock zenéje, és hidegen hagyják a manapság futó (zenei kultúrát és ízlést abszolút nélkölöző) egyhangú zenék?
Olyan stílusra gondolok,mint amilyet pl.: a P.Mobil,a Beatrice,a Karthago,esetleg régebbről a Tűzkerék stb.produkált.
Nagyon jó volt 09.08-án az esti X-Factorban Stone produkciója is.
Hát,én sem vagyok fiatal,de én is remélem,hogy van még.
A ma futók közül az előbb említetteket én is szeretem,de a kocsiban menet közben csak Classic Rock,és Blues szól!!
ezeket pont nem annyira szeretem. De a nyolcvanas évek zenéjét igen :-)
Ami nem magyar pont az a Queen, nálam ez az etalon. Jenis Joplin... Ofra Haza-t azt most fedeztem fel magamnak.
Magyar és nyolcvans évek és szeretem?
Presser Gábor - nem jut eszembe az album címe, de Addamis Anna verseit zenésítette meg azt nagyon szeretem (valaki mondja meg stb...)
Régi magyar zene
Ákos nem rossz (jjó ő ma is alkot ha jól tudom, de régen is, nem tudom milyen régen)
több nem jut eszembe később még hozzá szólhatok, ha jön vélasz
24 l
Hat, a 80-as rock n roll a kedvencem de a magyar az sztem nagyon szar...
Inkabb Guns, Motley Crue ilyenek
NNa István a király, mellette Jesus Christ super star én kettőt mindig együtt emlegetem, de a költő ha vissza tér is jó.
GRamofon - is jó :-)
Karády Katalin - bár ő nem 80as évek de magyar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!